SUNSET IN SALZBURG


Hej babes och god morgon 🙂 Häromdagen åkte vi upp till ett berg här och kollade solnedgången. Det var ganska molnigt men ändå så vackert! Det var några som körde tandem(?)flygning bredvid. Så coolt! Hade dock aldrig vågat själv. Är en riktig fegis. Blev lite nervös bara av att hoppa vid kanten. Det hade varit hejdå Alex om jag trillade ner där kan jag lova haha! Hade inte ens hoppat fallskärm för 500k. Kanske för 1 mille. Hatar känslan av att falla fritt, t ex fritt fall är bland det värsta jag vet. Vissa älskar det och jag önskar jag var lite mer galen och äventyrlig. 

Idag blir det att fortsätta fota och åka upp till Saalbach. Ser jättemycket framemot det. Igår var vi i Hallstatt och det var helt galet fint. Ska visa bilder senare! :*

 –
Hello babes and good morning 🙂 The other day we went up to a mountain here and watched the sunset. It was quite cloudy but still so beautiful! There were some who did tandem (?) jumps next. So cool! However, had never dared to do it myself. Im a real coward. I was a little nervous just by jumping on the edge. It would have been goodbye Alex if I fell down there, I can promise you haha! Had not even been skydiving for 500k. Perhaps one million. I hate the feeling of free fall, such as free fall carousels is among the worst things I know. Some love it and I wish I were a little more crazy and adventurous =)

Today I will continue the shooting and go up to Saalbach. Really looking forward to it. Yesterday we were in Hallstatt and it was crazy beautiful. I’ll show pictures later! *

4 reaktioner på “SUNSET IN SALZBURG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.