THE ALPS

Hej babes och härlig måndag! Tog en liten sovmorgon till 10 imorse eftersom jag sovit så dåligt på slutet. Verkligen skönt =) Helst med sommartid haha. Fler än jag som var trötta imorse kan jag tänka mig!

Kom på att jag inte postat bilderna från när vi åkte upp och åkte skidor i Österrike. Det var så otroligt vackert men fyfan vad jag suger på att åka skidor haha. Asså fick ju för mig att jag var queen i backen efter vi åkte i Norrland men nu har jag kommit ner på jorden igen kan man säga. Det var så många att undvika i backen att jag spände mig hela tiden och fick stanna och pausa för att benen krampade haha.

Tack för alla gratulationer igår! Jag hade världens bästa dag med en stor brunch för mina vänner och resten av dagen spenderades med TV-spel och mera mat. En riktig Alex-dag med andra ord. I fredags var jag hos kiropraktorn och har inte kunnat träna i helgen pga jag blivit så mörbultad, men idag ska jag köra ett pass hemma och även sätta igång med mina nya rehabövningar jag fått. Jag har ju haft problem med min höft med inklämning i 1,5 år och det känns som att det var på tiden att hitta ett nytt sätt att försöka övervinna det. Nu har jag gått igenom hela kroppens ojämnheter som startar i min skolios och påverkar massa andra muskler i andra ledet, och jag ska stärka upp ”fel” sida och har fått hjälp att lära mig att koppla in bålen där. Är så pepp och hoppas verkligen att det här kommer att hjälpa mig att bli så bra som jag kan bli. Kul!

Hello babes and lovely Monday! Decided to sleep until 10 this morning because I slept so badly at the end. Really nice =) Preferably with summer time haha. I guess that a couple of other than I was tired this morning!

Realized that I have not posted pictures from when we went up and went skiing in Austria. It was so incredibly beautiful but damn what I suck at skiing haha. It did get to me that I was the queen of the hill after we went to the north but now I have come back to earth, I promise you. There were so many people to avoid in the hill that I buckled me all the time and had to stop and pause for my legs cramped haha.

Thanks for all the congratulations yesterday! I had the best day with a great brunch for my friends and the rest of the day was spent with video games and more food. A real Alex-day, in other words. On Friday I went to the chiropractor and has been unable to workout this weekend because I become so sore, but today I’m going to run a session at home and also get started with my new rehab exercises that I received. I’ve had problems with my hip with impingement in 1.5 years and it feels like it was time to find a new way to try to overcome it. Now I’ve gone through the entire bodies imperfections which starts in my scoliosis and affect lots of other muscles in the second degree, and I will strengthen the ”wrong” side and has been helped to learn to use the core on the weak side. I’m really excited and really hope that this will help me to become as good as I can be. Fun!

5 reaktioner på “THE ALPS”

 • Karin skriver:

  Vad var det egentligen som hände med din höft? Var det en träningsskada eller gjorde du dig illa på låt annat vis?

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Karin! Den har varit lite knäpp pga min skolios men sen pushade jag det i två jobb där jag behövde springa och efter det har jag fått förvärrade problem.

 • Anna skriver:

  SÅ HÄRLIGT DET SER UT!

 • Mimmi skriver:

  Hej Alexandra,

  Först och främst – tack för en bra och inspirerande blogg!

  Jag undrar lite kring din höft, har förstått sedan tidigare att du har problem med den och såg nu att du skrev att det är inklämning, det är möjligtvis inte FAI (inklämningssyndrom)/Pincer/CAM som du har? Har nämligen själv detta och har inte riktigt kommit på än hur jag kan träna utan att göra smärtan värre dagarna efter träning. Har du några tips? Bra rehabövningar etc.? 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Mimmi! Jag har fått övningar för min rygg/bål då min höft strular därifrån. Har dock lagt ut ett klipp på min youtube med bra övningar för knasig höft. Kolla det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.