IPHONE MORNING

Stekt halloumi, picklad rödlök, sallad & sötpotatispommes till lunch! Så himla gott och perfekt att förbereda för matlådor.
Fried halloumi, pickled onions, salad & sweet potato fries for lunch! So yummy and perfect for my lunch box. 

Hej fina ni! Såhär såg min förmiddag ut igår. Jag och Loki hängde på balkongen eller ballen som man säger i Norrland, men tydligen inte många Stockholmare som säger det så vågar inte säga det längre eftersom risken för missförstånd är stor haha! Igår åkte vi till veterinären och vaccinerade Loki, det var dags för hans årliga vaccination och jag har faktiskt haft Loki i ett helt år nu! SÅ kul. Älskar den lille krabaten och han är verkligen en familjemedlem.

Efter det drog jag hem till Marre och Marcella och lagade mat. Som alltid på våra middagar droppar det in lite människor och kvällen bestod av häng och massa skratt. Idag har jag varit på ett nytt möte med en stor koncern som jag träffade för någon vecka sedan och vi börjar komma framåt i våra planer. Så himla kul, hoppas allt går som vi vill och då kommer det hända lite spännande saker framöver 🙂 Är så otroligt peppad på livet, känner pirr i magen och vårkänslorna svämmar över. Så sjukt tacksam över allt i mitt liv. Hade inte velat ändra något. <3 Bästa känslan! Nu ska jag bocka av lite jobb och ikväll kommer Vickan och Erik hit för det traditionella helghänget. Imorgon blir det att åka till Sandhamn med Glossy och vinnarna ur tävlingen. Kommer bli supermysig!

Hello, you guys! So, this is how yesterday looked like. Me and Loki hung on the balcony or ball as they say in Norrland, but apparently not many Stockholmers who say so, dare not say it anymore because the risk of misunderstanding is big haha! Yesterday we went to the vet and vaccinated Loki, it was time for his annual vaccination and I’ve actually had Loki for a whole year now! So fun. Loves the little one and he is really a family member.

After that I went home to Marre and Marcella and cooked food. As always on our dinners, a few people dropped in and the evening consisted of hang and lots of laughter. Today I have been to a new meeting with a large group I met a week ago and we are getting ahead in our plans. So fun, hope everything goes as we like and then some exciting things will happen in the future 🙂 So incredibly excited on life, feeling crazy in my stomach and spring feelings overflowing. So grateful about everything in my life. Did not want to change anything. <3 Best feeling! Now I’m going to bug off some work and tonight Vickan and Erik will come here for the traditional weekend hang out. Tomorrow I will go to Sandhamn with Glossy and the winners of the competition. Will be super cool!

4 reaktioner på “IPHONE MORNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.