IPHONE WEEK

My new little friend! Har velat köpa en liten väska aslänge så kände att inget ställe är bättre för det än Paris. Jag har typ köpt en väska varje år senaste åren, men nu har jag verkligen dom perfekta basväskorna så nu blir det inga nya inköp =) Väntar på att det ska komma ut en drömlägenhet och efter det blir det nog ingen shopping alls på ett tag haha!

My new little friend! I’ve wanted to buy a small bag very long so I felt that no place is better for it than Paris. I’ve bought a bag every year over the last few years, but now I really have the perfect basic bags so now there’s no new purchases =) Waiting for a dream apartment to come out and after that there will be no shopping at all for a while haha!

Jag och Axel hade veckans möte på Sthlm Brunch Club. Var dock för första gången ever inte så jättehungrig när jag var där? Tog en juice och eggs benedict utan skinka. Det var i alla fall supergott. Drack en grön juice. Juice har nu blivit en naturlig del av min vardag, dricker massa juice varje dag och nästan ingen koffein alls, känner mig faktiskt piggare nu. Sjukt vad lite frukt och grönt kan göra för kroppen.

Me and Axel had the week’s meeting at Sthlm Brunch Club. Was for the first time ever not so hungry when I was there? Took a juice and eggs benedict without ham. In any case, it was very good. Drank a green juice to it. Juice has now become a natural part of my everyday life, drinking a lot of juices every day and almost no caffeine at all, I feel really filled with energy now. Sick what little fruit and vegetables can do for the body.

Loki var inte lite nöjd över att hänga hemma. Så mysig kille. Lite jobbigt när jag jobbar och han är på myshumör bara hehe. Men det går oftast jättebra. Så glad att jag har möjlighet att vara hemma med honom på dagarna så han slipper vara ensam.

Loki was so happy about staying at home. So cozy guy. A little bit hard when I work and he’s on my skin hehe. But it usually goes very well. So glad I have the opportunity to stay with him on the days so he does not have to be alone.

När vi var i Paris käkade vi brunch på Ralph’s. Det är verkligen mysigt på deras innergård. Sjukt goda pannkakor också! Dom serveras dock bara på söndagar. Har ätit där tidigare men inte på brunchen, då tyckte jag inte att det var så bra. Så om ni ska till Paris och vill gå dit, boka bord på en söndag.

When we were in Paris we were having brunch at Ralph’s. It’s really cozy in their courtyard. Sick good pancakes too! However, they are only served on Sundays. Have eaten there earlier but not at the brunch, then I did not think it was so good. So if you’re going to Paris and want to go there, book a table on a Sunday.

Obligatorisk utflykt till Eiffeltornet. Det måste ju vara en av dom mest kända sakerna i världen? Man får riktig paris-feeling där =) Det var supermysig med Paris men ser verkligen framemot en helg hemma. Idag är det ju röd dag för dom flesta, jag har jobbat sen jag vaknade haha. Men det är livet som företagare. Det brukar dock vara lite lugnare på sommaren, så då brukar jag försöka jobba bort mycket på morgonen och sen hänga i solen. Idag tänkte jag sitta ute i solen men sen blev det moln, då kunde jag jobba med gott samvete 😉 Nu ska jag sticka iväg till min franstjej och göra fransarna, sen hem och städa och träna innan vi ska iväg på middag. Hoppas att ni har en härlig dag! Puss

Mandatory excursion to the Eiffel Tower. It must be one of the most famous things in the world? You get the Paris feeling there =) It was super cozy with Paris but really looks forward to a weekend at home. Today it’s a red day for most people, I’ve been working since I woke up haha. But it’s life as an entrepreneur. It’s usually a bit calmer in the summer, so I usually try to work a lot in the morning and then hang in the sun. Today I thought to sit outside in the sun, but then there was cloudy, so I could work with good conscience 😉 Now I’m going to go to my lash-girl and do the lashes, then home and clean and workout before we go for dinner. Hope you have a wonderful day! Kiss

7 reaktioner på “IPHONE WEEK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.