CABLE CROSS SQUATS

Ny favoritövning helt klart! Har sett många varianter på den men inte riktigt fått till det, så visade Ida mig hur hon körde när vi var och tränade och shit vad det tog =) Jag är väldigt begränsad i övningar pga min höft, och jag försöker bana in ett nytt rörelsemönster där jag kommer bak med rumpan längre, så den här passar mig perfekt. Glöm inte att lägga på mycket vikt, det ska vara väldigt tungt. Använde även ett band för att se till att knäna hela tiden är ute. Det är något jag ofta gör nu när min träning är väldigt fokuserad på en bra teknik.

Idag är det Sveriges nationaldag, grattis till oss! Tycker det är lite tråkigt att det inte firas så mycket, men ska iväg på ett event med ett gäng tjejer ikväll så det blir lite firande i alla fall. Allt är i alla fall typ stängt idag, och Lokis hundmat tog slut lagom till det haha. Så han kommer få ett oplanerat firande med massa god mat istället för hans supernyttiga. Sjukt för Loki älskar verkligen grönsaker, morötter, gurka osv. Han käkar hellre det än kött haha, vet inte om det är vanligt?

New favorite exercise! I’ve seen many variants on it but did not really get it, so Ida showed me how she was doing it when we were training and it was so good =) I’m very limited in exercises because of my hip and I’m trying to get a new movement pattern Where I get back with my butt so this one suits me perfectly. Do not forget to put on a lot of weight, it should be very heavy. Also use a band to make sure your knees are always out. That’s something I often do now when my workout is very focused on a good technique.

Today is Sweden’s national day, congratulations to us! I think it’s a bit sad that it’s not celebrated so much, but going to an event with a bunch of girls tonight so it’s getting a little celebration anyway. Everything is, of course, closed today, and Loki’s dog food is out haha. So he will have an unplanned celebration with lots of good food instead of his super food. Ill for Loki really loves vegetables, carrots, cucumbers, etc. He rather have that than meat haha, do not know if it’s common?

3 reaktioner på “CABLE CROSS SQUATS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.