SWEDISH MIDSUMMER

Hej fina ni! <3 Glad midsommar i efterskott haha! Igår var det en av dom högtiderna jag brukar hoppa, men det blev ändå en mysig dag/kväll 🙂 Vi drog till en strand och hade en stor brasa där vi grillade och firade. Det blev så sjuuuukt kallt, jag var dock redo med ombytte så min klänning blev inte så långvarig haha, classic midsommar 😉 Vi drog hem rätt tidigt och grillade bananer i kakelugnen och såg en film, perfekt avslut på en lugn och mysig midsommar.  Beställde även en krans från blombutiken bredvid, visst var den fin?

Idag blir det en riktig chillardag, ska åka iväg till ett landställe och bara ta det lugnt. Kör all-in på svensk semester i sommar som sagt, och nu har vi även planerat en tripp hem till Umeå 🙂 Blev lite avis när jag pratade med mamma, alla i familjen var där igår så saknar dom lite extra. Hoppas att ni har en fin midsommarhelg <3

Hello, you guys! <3 Happy midsummer in the aftermath haha! Yesterday it was one of those weekends I usually jump, but it became a cozy day / evening 🙂 We went to a beach and had a big fire where we grilled and celebrated. It was so badly cold, I was ready for change so my dress did not get to stay around for so long haha, classic midsummer 😉 We went home early and grilled bananas in the tiled stove and watched a movie, perfect ending in a quiet and cozy midsummer. Also ordered a wreath from the flower shop next door, how cute was it?

Today it will be a real day of chill, going away to the country side and just calm down. Run all-in on Swedish holidays this summer as said, and now we have also planned a trip home to Umeå 🙂 Was a little jealous when I talked to mom, everyone in the family was there yesterday, I miss them a little extra. Hope you have a nice Midsummer weekend <3

5 reaktioner på “SWEDISH MIDSUMMER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.