IPHONE LATELY 

Vi brukar beställa hem mat ibland när vi inte lagar, i veckan beställde vi hem libanesiskt från Underbar. Dom har jättegod libanesisk mat. Jag tog halloumi, ostrullar och deras galna sallad. Så gott att dela på lite blandade rätter 🙂 Min kille tog mixtallrik, men nu ska även han äta mindre kött så framöver blir det mer vego 😉

We usually order home food sometimes when we do not cook, we ordered home lebanese food from Underbar. They have great Lebanese food. I took halloumi, cheeses and their crazy salad. So good to share some mixed dishes 🙂 My guy took a mix with meat, but now he is going to eat less meat in the future, it will be more vego 😉

Vi storhandlade innan mamma & co kom. Vi köpte massa linser, bönor, bönpasta mm som vi ska testa när vi är tillbaka i vår vardagslunk 🙂 Loki var sjukt peppad på vad vi handlat haha. Ska försöka börja storhandla varje vecka, lite mer ekonomiskt och enklare i planeringen. Jag lägger typ 90% av mina pengar på mat, så vi får se om det här hjälper haha!

We did some grocery shopping before mum & co arrived. We bought lots of lentils, beans, bean paste etc. that we will test when we are back in our everyday life 🙂 Loki was very excited on what we were shopping haha. I will try to start shopping groceries once a week, a little more economical and easier in planning. I put 90% of my money on food, so we’ll see if this helps haha!

När jag gjorde min fisksoppa körde jag lite Yolo på mängden i mixern. Not doing that again så att säga..

When I made my fish soup I did some Yolo on the amount in the mixer. Not doing that again so to say..

När jag och Vickan tränade i veckan. Längtar tills imorgon när vi ska köra igen 🙂 Älskar att träna med vänner, det blir 2-i-1 när man har ett fullt schema.

When me and Vickan were training this week. Can’t wait until tomorrow when we will workout again 🙂 I love to train with friends, it becomes 2-in-1 when you have a full schedule.

Dessa stunder är dagens bästa. Loki är så sjukt mysig på morgonen och sover alltid under mitt täcke. Jag får typ dra ut honom när vi ska gå på morgonpromenaden, därför jobbar jag oftast någon timme eller två i sängen och det gör att jag alltid får en lugn start på dagarna!

These moments are the best of the day. Loki is so sickly cozy in the morning and always sleeps under my blanket. I have to pull him out when we go to the morning walk, so I usually work for an hour or two in bed and I always get a quiet start on the days!

Igår när vi skulle kolla på Pride så satte vi oss på Hantverket på sturegatan och tog ett glas. Perfekt ställe att titta från men inte samma feeling som att stå ute.

Yesterday when we watched Pride we sat at Hantverket on Sturegatan and took a glass. Perfect place to watch from but not the same feeling as standing outside.

Vi åkte med familjen till Gamla stan och käkade mjukglass och nygjorda polkagrisar. Har typ varit där 3-4 gånger sen jag flyttade hit, det är roligt att turista lite i sin stad 🙂

We went with the family to the Old Town and had ice cream and freshly prepared polka. I have only been there 3-4 times since I moved here, it’s fun to tour a little in your own city 🙂

När vi var på tekniska museet så hittade jag det optimala selfie-rummet. Det var jättekul där, man kunde testa sin greppstyrka, rörlighet, tävla i rodd, köra ”curling” osv. Det var mest barn där men tror vi hade roligare än min lillebror haha! Han är i den åldern att allt roligt som händer är på YouTube eller i surfplattan 😉

When we were at the technical museum, I found the optimal selfie room. It was great fun, I could test my grip strength, mobility, compete in rowing, do some ”curling” etc. It was mostly children there but I think we were having more fun than my little brother haha! He is at that age that all the fun that happens is on YouTube or in the iPad  😉

Jag, Hugo och mamma <3 Så mysigt att ha dom här!

Idag ska vi hitta på något roligt. Dom åker hem imorgon så vi ska maxa dagen. Har precis beställt hem lunch till alla innan vi ska bege oss. Det ösregnar verkligen så det får bli någon aktivitet inomhus.

Me, Hugo and Mama <3 So nice to have them here!

Today we will find something fun to do. They’re going home tomorrow so we’re going to catch the day. I have just ordered lunch for everyone before we go. It really rains a lot, so we have to do some activities indoors.

8 reaktioner på “IPHONE LATELY ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.