SNAKE TIGHTS

In collab with my shop Bring Sportswear 

Get them HERE 

Hej babes! Äntligen kommer ett par av mina favoriter ut =) Och första tightsen med mönster haha! Jag är inte så jättemycket för mönster, jag gillar när det är enkelt och stilrent och ibland lite färg men såfort jag såg det här tyget blev jag sugen! Kommer även komma ett par till tights med print. Nu sitter jag med kollektionerna för 2018, så det är lite svårt att vara med i nuet. Tidigare har jag kört varje släpp för sig, men det kan bli förseningar av alla olika slag, så det är lite väl stressigt inför varje släpp och nu kommer vi alltså istället förbereda allt i god tid. Det sköna är att det fortfarande är sommar när jag sitter med nästa sommars grejer 😉

Man lär sig verkligen under tiden. Hade aldrig kunnat förbereda mig på allt vad det innebär med eget märke och sociala medier för några år sedan. Det är superkul och samtidigt superpressat. Sociala medier har verkligen utvecklats genom åren, från att vara en kul spontan grej till mycket planering, tid och kvalité för att hänga med. Ibland drömmer jag om ett ”vanligt” jobb men samtidigt vet jag att det hade blivit myror i benen direkt, men är liiiite avis på alla som bara kan stänga av jobbet när dom kommer hem ibland, men ändå så värt att jobba med min dröm! Idag har jag planerat lite för hösten med upplägg mm, dags att göra ett bra schema för att hinna med allt. Tänkte fokus recept & träning här tillsammans med lite blandat som nu.

Hi babes! Finally, a couple of my favorites came out =) And the first tights with patterns haha! I’m not so much for patterns, I like when it’s simple and stylish and sometimes a bit of color but as I saw this fabric I was crazy for it! It will also come another pair of tights with print later on. Now I’m sitting with the collections for 2018, so it’s a bit difficult to be in the moment. Previously, I’ve doing every single collection each, but it can be delays of all kinds, so it’s a bit stressful for each release and now we will instead prepare everything in good time. The beauty is that there is still summer when I’m sitting with next summer’s stuff 😉

I had never been able to prepare for everything it means with my own brand and social media a few years ago. It’s super cool and at the same time super much pressure. Social media has really evolved over the years, from being a fun spontaneous thing to much planning, time and quality to keep up with it. Sometimes I dream of a ”normal” job, but at the same time I know that it has become ants in my legs right away, but I’m a liiiite jealous  on everyone who can only shut down the job when they come home sometimes, but still worth working with my dream! Today I have planned a little for the autumn with a set up, time to make a good schedule for everything. Thought focused recipe & training here  on the blog along with a little mix.

 

6 reaktioner på “SNAKE TIGHTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.