HELLO FROM PARADISE

Heeeeeej fina ni! Här kommer två snabba bilder som min kille tog när vi var påväg och skulle….fota haha!!! Igår när vi kom fram var det ÖSREGN next level och storm, så jag var så sjukt stressad att det skulle regna varje dag här. När vi vaknade imorse och det  bara var mulet flög vi upp för att fota, och fotade hela dagen =) Det är 4 h tidsskillnad här (så skönt) och vi är före i tiden så nu är kl 19.30 typ och vi ska snart äta middag. Det har varit en hektisk dag men så kul att vara här, njuter fast det blir en hel del jobb 😉 Älskar att min kille är min fotograf och fotar som en riktig broder utan att klaga, utan tycker det är kul <3 Bäst är han!

Det är så otroligt fint här.. Så långt ifrån något jag någonsin upplevt! Kolla min IG story om ni vill se ”utan filter”. Det behövs inte ens filter här, bilderna blir typ fulare när jag fixar dom haha. Är så otroligt otroligt tacksam att jag får uppleva sånt här. Om ni vill åka till Maldiverna och är up for some gambling rekommenderar jag verkligen att dra vid den här årstiden, allt är typ 10000 ggr billigare, både flyget & boendet plus mycket lugnare på alla resorts. Dock får man hålla tummarna för sol innan man somnar varje kväll, men hellre det än att betala hela ens årsbudget känner jag. Vi valde att bo halva tiden var på två olika öar för att få uppleva så mycket som möjligt och för att kunna fota på olika ställen =) Nu ska jag fixa i ordning mig så vi kan äta middag snart, håller på dö av hunger och är laddad för buffé. Mmm!

Heeeeeey you! Here are two quick pictures that my guy took when we were off to…. take more pics haha​!!! Yesterday when we arrived, it was next level of rain and storm so I was so worried that it would rain every day here. When we woke up this morning and it was just cloudy, we flew up to shoot and photographed all day =) It’s a 4 hour difference here (so nice) and we’re ahead of the time in Sweden so now it’s 19.30 and we’ll have dinner soon. It’s been a busy day but fun to be here, I’m enjoying it even though there will be a lot of work 😉 Love that my guy is my photographer and helping me like a real brother without complaining, even think it’s fun <3 He is the best!

It’s so incredibly nice here .. So far from something I’ve ever experienced! Check out my IG story if you want to see it ”without filter”. You do not even need to filter anything here, the pictures get kinda uglier when I fix them haha. I’m so incredibly grateful that I will experience this here. If you want to go to the Maldives and are up for some gambling, I really recommend going this season, everything is kind of 10000 times cheaper, both the flight & the accommodation plus much calmer at all resorts. However, you’ll have to keep your thumbs hold for sunshine before you fall asleep every night, but I rather choose that than paying the full annual budget for one trip. We chose to live half time on two different islands to experience as much as possible and to be able to shoot in different places =) Now I will fix myself so we can have dinner soon, before I die of hunger and we’re up for some buffet. Mmm!

6 reaktioner på “HELLO FROM PARADISE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.