MALDIVES

Hej från paradiset. Enda sättet jag kan starta dessa poster på för det är så jävla magiskt fint här. Får nypa mig i armen för att se om jag verkligen är här haha! Vi vaknade imorse av att vi försovit oss haha, min mobil dog inatt men vi vaknade ändå kl 06.30 svensk tid, så det var bara att flyga upp, äta frulle sen sätta igång och jobba =) Varit så pigg idag så det var ändå typ bra efter några halvt sömnlösa nätter. Vi passade även på att sticka iväg på gymmet när det kom regnmoln, och det var SÅ nice att träna! Älskar träning när man har flugit långt, blir så otroligt stel i ryggen och det hjälper verkligen när blodet börjar snurra. Är så himla glad här, men skjut mig annars haha finns fan inget att klaga på, är så otroligt tacksam!!!! Njuter så hårt. Hoppas ni kan ha överseende med allt turkost vatten och inte hata mig för snart är jag också hemma haha. Puss

Hi from paradise. The only way i can start these posts because it’s so damn magical here. I have to pinch me in my arm to see if I’m really here haha! We woke up late because we overslept haha, my phone died last night but we woke up at 6.30 Swedish time so it was just flying up, eat breakfast and then getting started and working =) We’ve been so filled with energy today so it was still kind of good after some half sleepless nights. We also managed to get to the gym when there was rainy clouds, and it was SO nice to work out! Love exercising when you’ve been flying far, I get so incredibly stiff in my back and it really helps when the blood starts flowing. I’m so happy here, but shoot me otherwise haha there is not a thing to complain about, I’m so incredibly grateful!!!! Enjoying it so hard. Hope you can have an indulgence with all turquoise water and don’t hate me, ’cause soon I’m also home haha. Kiss

10 reaktioner på “MALDIVES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.