BEACH WAVES

När man försöker ta en bild liggandes i vatten och är badkruka haha! Fyfan, det var så kallt ;P På ena sidan av ön blåser det mer, och där blåser det in kallare vatten, medan den andra sidan har det varmaste och skönaste vattnet jag badat i när det kommer till hav. Magiskt! Fätt en del kommentarer om vädret här, det är som jag skrivit en chansning men vi har bara haft en enda dag som det regnat hela dagen, annars har det varit skurar bara och molnigt, men man njuter lika mycket ändå! Det är en riktigt behaglig temperatur 🙂 Idag var det t o m ”för varmt” haha, skulle fota några kampanjer och höll på att svettas ihjäl, hade varit perfekt väder för att simma runt.

Önskar verkligen att jag inte var så rädd för vatten. Om det är något ställe jag skulle vilja snorkla på så är det här. Dom har ett ”house reef” som ligger precis vid stranden. Hör verkligen soundtracket till hajen varje gång det blir för djupt, can’t help it! Men kanske kan gå lite längre ut imorgon i alla fall, annars får min kille ta med sig go pro så jag får se vad som finns hehe 🙂 Imorgon är sista dagen på den här ön, och jag älskar den! Blir roligt att se en till men hade inte bangat på att stanna här. Nu ska vi äta middag, ha en fin lördagskväll babes! Puss

When trying to take a picture haha! Freak, it was so cold; P On one side of the island it blows more, and it blows in colder water, while the other side has the warmest and most beautiful water I ever swam in when it comes to sea. Magically! I received a couple of comments about the weather here, it’s like I’ve been writing a little bit of gambling, but we’ve only had a day as it rained all day, otherwise it’s been just cloudy, but you’re enjoying it just as much as full sun! It’s a really comfortable temperature 🙂 Today it was  too hot, haha, would take some campaign shots and was sweating, had been perfect weather for swimming around.

I really wish I was not so afraid of water. If there is any place I would like to snorkel on, this is it. They have a house reef located right on the beach. I hear the soundtrack to the shark every time it gets too deep, can not help it! But maybe maybe go a little further tomorrow anyway, otherwise my guy will take the go pro so I’ll see what’s up hehe 🙂 Tomorrow is the last day on this island, and I love it here! Will be nice to see one more but did not had said no to stay here. Now we are going to have dinner, have a nice Saturday night babes! Kiss

5 reaktioner på “BEACH WAVES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.