DRONE PICS

Hej babes och trevlig måndag! Min kille köpte en drönare innan vi åkte hit och tänkte att det kanske kan vara kul för er att se lite miljöbilder och inte bara massa bilder på mig även fast jag är med på ett hörn i alla fall haha ;P Hur magiskt fint är det inte här? Vi gick dock upp 06 imorse, dvs 02 svensk tid för att byta ö. Det kändes lite trist för gillade den förra ön SÅ mycket men vi kommer garanterat trivas här med!

Måste bara säga att om ni ska åka hit,  behöver ni inte lägga överdrivet med pengar på själva boendet (om ni inte gärna vill det såklart!!) för man är typ aldrig hemma och miljön runt är SÅ fin. Vi har bara badat i pool någon gång mest för foton haha 🙂 Bra att veta tills nästa gång, tänkte att det kan vara kul för er att veta också! Havet är så behagligt och vackert, till och med för mig som nästan aldrig badar.

Idag har vi jobbat mest, det har varit lite busigt väder med regn/moln/lite sol men det känns rätt skönt då jag har en hel del administrativt jobb att göra + att vi är helt över efter att ha vaknat så tidigt flera dagar i rad men ändå somnat sent. När planet skulle lyfta imorse blev det storm och jag hade lite dödsångest, men dom barfota piloterna klarade det galant. Så kul att alla är så chill här, det är också ett väldigt vänligt folk vi träffat. Alla har varit så hjälpsamma och snälla.

Hello babes and hello monday! My boy bought a drone before we went here, and I was thinking that it might be fun for you to see some environmental images and not just mass pics of me even though I’m in a corner at one haha ;P How magically fine is it here? However, we went up 06 imorse, that is, 02 Swedish time to change island. It felt a little sad because I really liked the former island SO much but we will definitely be happy with this one too I’m sure!

Just have to say that if you go here, you do not have to spend excessive money on the accommodation itself (if you do not want it, of course!!) because you are never home and the environment around is SO nice. We have just bathed in the pool once or twice mostly for photos haha ​​:-) Good to know until next time, thought it might be fun for you to know too! The sea is so comfortable and beautiful, even for me that almost never baths.

Today we have worked the most, there have been a little crazy weather with rain / clouds / some sunshine, but it feels good, since I have a lot of administrative work to do + that we are completely over after waking up so early for several days in a row but still been falling asleep late. When the plane was going to lift this morning, it became a storm and I had a bit of death anxiety haha, but those barefoot pilots managed it like the pros they are. So fun that everyone is so chill here, it’s also a very kind people we’ve  met. Everyone has been so helpful and kind.

7 reaktioner på “DRONE PICS”

 • Linnea skriver:

  Ljuvliga foton! Jag skulle bara fråga dig om du kan visa före och efterbilder på dina ögonbryn? Visst skulle du göra 3D bryn? Gjorde det ont? Vem valde du att gå till? Jag är också sugen på det, har dock ingen aning om vem jag ska gå till! Tips? Grym blogg! Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack 🙂 Jag gjorde 3D hos Gisell på Gnailseyes! Kan varmt rekommendera henne. Mina är dock inte ifyllda som dom ska pga att jag inte kunde gå på återbesöket, så det ger ingen rättvis bild att visa dom nu då mycket färg försvunnit. Kram!

 • Agata skriver:

  Har du nån aning om vad för sorts drönare han har? Min kille har senaste gopro men jag blev inspirerad nu att kanske skaffa en drönare till han i julklapp.

 • Alice Johansson skriver:

  Hallå! Vad heter stället ni vart på? Ser otroligt fint ut. Skulle vara kul med en liten review. Smidigt att flyga osv? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.