LOST IN THE DJUNGLE

Hej fina ni! Förlåt för helt off här, men åkte på en urinvägsinfektion som var hemskt haha!!! Så typiskt. Använde min energi till att fota det sista jobbmässigt och sen har jag mest vilat, och hinkat tranbärsjuice så nu är det bättre. Nu sitter vi i en lounge på flygplatsen i Malé. Sista flyget från vår ö gick 16 deras tid, och vårt plan hem härifrån går först efter 23 så som tur var kunde vi hänga här mot en kostnad, men då ingår middag mm 🙂 Så skönt.

Önskar att jag kunde knäppa med fingrarna och vara hemma hos Loki, men det är ungefär ett dygn kvar. Vi mellanlandar i Dubai och spenderar några timmar av natten där, kommer nog vara hyfsat död imorgon om det blir som förra flygresan, sov inget nästan. Ska försöka ladda hem lite poddar osv nu så jag kanske kan bli sömnig. Inte riktigt fattat det där med poddar än, har lyssnat på några p3 dokumentär bara. Har ni några tips på någon?

Hello, you guys! Sorry for being off here, but got a urinary tract infection that was terrible haha!!! So typical. Used my energy to photograph the last work, and then I have mostly rested, and hinked cranberry juice so now it’s better. Now we are in a lounge at the airport in Malé. The last flight from our island went at 6 pm their time, and our plan home from here only after 11 pm so luckily we could hang here for a fee, but then with dinner included 🙂 So nice.

Wish I could snap my fingers and be home with Loki, but it’s about a day left. We stop in Dubai and spend the night there, will probably be dead tomorrow if it’s like last flight, no sleep. I will try to download some podds etc now so maybe I can get sleepy. Not really got the thing with podcasts yet, have listened to some p3 documentaries only. Do you have any tips on any good ones?

6 reaktioner på “LOST IN THE DJUNGLE”

 • Liena Snow skriver:

  You look stunning!
  I like listening to podcasts. My favourites are ’At Home With’, ’Ctrl Alt Delete’, Fashion Revolution, Beauty and The Vlog.
  If I have a chance I am usually listening to any fashion and beauty related podcasts.
  Hope you have a nice flight.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Monika skriver:

  Ser fantastiskt ut på Maldiverna, hade varit en dröm att få besöka dessa vackra öar.
  Varifrån är din bikini? Superfin!
  Kram Monika

 • Mathilda skriver:

  Härligt!! Så fin du är ?Paula och Hugos podcast är bra, gillar även relationspodden. dem båda två är sjukt härliga och man kan lyssna på dem utan att anstränga sig och ändå hänga med haha. Vetenskapen värld har också ganska bra om man vill lära sig något och lyssna på något viktigt ? Hoppas flygresor går snabbt och smidigt!

 • Josefine skriver:

  Hej Alexandra! 🙂
  Jag kände exakt likadant först men började lyssna och nu är jag fast!!
  Min favorit är också P3 dokumentär men har lyssnat på i princip alla så nu är det Spöktimmen som gäller. Riktigt bra! Men är du lättskrämd så finns det mindre läskiga avsnitt, tex Konspirationsteorier, ouppklarade mord, seriemördare etc etc. Sjuuukt intressanta att lyssna på. Annars bara bläddra dig fram, du lär hitta något bra! 😀

 • Emelie skriver:

  Nemo möter en vän är en bra podd om man gillar att lyssna på hur andras liv har sett ut och vad dom har varit med om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.