SOME SNAPS


Hej fina! Hoppas att ni haft en härlig dag. Måste tipsa om dom här majskakorna från Ica. Så goda! Sedan jag läste att riskakor innehåller arsenik har jag försökt dra ner på det, så älskar att majskakor börjat dyka upp i Sverige 🙂

Gjorde en blomkålsgratäng med fisk i veckan. Det blev gott men jag är inte så stort fan av fisk. Jag gillar rå fisk men tillagad – inte så jättemycket. Utöver det har jag lagat morot- och halloumibiffar (recept här) & nötfärsbiffar med crushed potatoes. Har ni ätit något gott i veckan? Jag har också ätit sallad till alla måltider. Jag tar babyspenat, gurka, körsbärstomater, paprika och sen kryddar jag med salladskrydda & granatäpplesirap över. Så gott!

Annars har veckan gått i ett. Har varit lite tankspridd i veckan. Har lite saker privat som tar mycket energi. Stressad + trött = känslig tjej. Det bästa med veckan har varit att somna bredvid min älskade varje kväll. Underbara människa <3 Önskar alla en så omtänksam, trygg, varm och kärleksfull person. Nu ska jag pussa lite på honom och få energi. Imorgon är det fredag. Längtar!

Hello babes! Hope you have had a wonderful day. Must give you an advice about these corncakes from Ica. So good! Since I read that rice cookies contain arsenic I have tried to drag it down, so love that corncakes started to appear in Sweden 🙂

Made a cauliflower gratin with fish this week. It was good but I’m not that big fan of fish. I like raw fish but cooked – not so great. In addition to that, I have cooked carrot and halloumi cakes (recipe here) & beef with crushed potatoes. Have you eaten something good this week? I have also eaten salad for all meals. I’m taking baby spinach, cucumber, cherry tomatoes, paprika and then I season with lettuce seasoning and pomegranate syrup. So good!

Otherwise, the week has passed. Has been a little scattered during the week. Have some things private that takes a lot of energy. Stressed + tired = sensitive girl. The best part of the week has been to fall asleep next to my love every night. Wonderful person <3 Wishes everyone such a caring, safe, warm and loving person. Now I’ll kiss him a little and get some energy. Tomorrow is friday. Longing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.