MORNING

TBT to Maldives with my love <3

Hej på er <3 Känner mig så oinspirerad?? Kanske för att jag ska åka iväg nästa vecka och vet att jag ska fota massa fina saker, det känns inte så spännande hemma då. Typiskt bloggproblem haha, så töntigt! Fattar inte varför man får prestationsångest ibland, det blir inte direkt bättre av att inte förmå sig att göra nåt =)

En baksida med att vara sin egen chef är att allt känns otillräckligt. Igår jobbade jag från att jag vaknade tills kl 23.30, sen var jag så upp i varv att jag inte kunde somna pga tänkte på jobb, ändå vaknade jag imorse och kände att jag inte presterat tillräckligt. Det är nog för att det alltid finns saker som kan bli bättre, göras mer av osv. Det är inte ett sunt sätt att tänka på, men ibland det som behövs för att hinna med allt. Jag brukar inte känna så, men jag vet inte vad det har varit med mig på slutet? Det blir nog jättebra att byta miljö nästa vecka, det brukar hjälpa mig i mina dippar. En fördel med att ha mått dåligt tidigare i livet är att jag känner mig själv väldigt bra och vet vad som behövs för att bryta negativa mönster. Helst när det är helt ogrundat och bara en klump som måste bort.

Idag ska jag ha en riktig må-bra-dag. Jag ska jobba av saker som hänger över mig, sen ska jag äta min supergröt (hehe) och sedan gå till gymmet, köra ett intensivt lunchpass med riktigt hög musik i hörlurarna och kanske luva på så jag skrämmer bort alla och sen jobba igen. Ska iväg och fixa naglarna sen och ikväll kommer några vänner på middag. Jag har lagat det godaste jag vet, min 24h chili. Jag har experimenterat fram det bästa receptet. Det ska jag dela här framöver!

Hello, you <3 Feeling so uninspired?? Perhaps it’s because I’m going away next week and knowing that I’m going to shoot lots of nice things, it does not feel so exciting at home then. Typical blog problem haha, so weird! Do not know why I get performance anxiety sometimes, it does not get better by not doing anything instead =)

A backside of being your own boss is that everything feels insufficient. Yesterday, I worked from waking up until 23.30, then I was filled with adrenaline that I could not fall asleep because I was thinking about work, yet I woke up this morning and felt I did not perform enough. It’s because there are always things that can be better, made more of, etc. It’s not a healthy way of thinking, but sometimes what’s needed to get rid of everything. I do not usually feel like that, but I do not know what has happened to me at the end? It will be great to change the environment next week, it usually helps me in my lows. An advantage of have been feeling bad earlier in life is that I know myself very well and I know what it takes to break negative patterns. At least when it’s completely unfounded and just a heavy chest that must be removed.

Today I will have a feel-good-day. I’m going to work on things that hang over me, then I’ll eat my super oats hehe and then go to the gym, do an intense lunch workout with really loud music on the headphones and maybe have my hoodie on so I scare everyone and then back to work again. I will go away and fix my nails later and tonight some friends will come for dinner. I have cooked the best I know, my 24h chili. I have experimented with the best recipe. I’ll share it here in the future!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.