TUESDAY

So happy because I got to do my own candy canes!

Not too bad, right? ;P

This place is so nice, if you visit Sweden I can recommend you going there! 

Our 3 m xmas tree that needs water like 8 times a day haha! 

Hej fina! Kolla vilken mysig dag jag hade igår!!!! Hade ett SÅ roligt samarbete där jag fick göra egna polkagrisar. La upp det på min story om ni vill se mer. Finns också en rabattkod om ni vill göra det 🙂 Älskar att jag bara tackar ja till samarbeten som känns bra och att det liksom var mitt jobb att göra detta, DRÖM! <3  Tog med min kille också, så mysigt.

Idag har jag massa jobb att plöja igenom. Ska också fota ett annat samarbete. Nivån när företaget inte behöver skicka ut produkten pga man redan använder den on a daily basis haha! 😀 Efter det hoppas jag att det blir lite ljusare då jag ska filma en ny haul för Nak-d. Mycket kampanjer i december, men det går verkligen i perioder med kampanjer. Oftast kommer allt i en klump! Jag tycker dock att det jag gör är så roligt att det inte känns som samarbeten haha. Alltså, att få göra polkagrisar eller filma snygga kläder och tipsa folk, ja ni fattar ju!

Annars så ska jag kanske träna idag om kroppen känns 100. Ska känna efter noga men jag vill inte komma ur min bra träningsspiral. Jag är verkligen peppad och mina pass är så bra. Det är den bästa känslan! Det enda jag behövde göra var att ”härda” dom omotiverade passen i början. Jag har en så bra träningsrutin nu med jättehög musik, lurar och sen sitter jag först på cykeln och kör lite intervaller för att komma in i rätt mode. Ska posta mer om mitt träningsupplägg framöver! <3

Hello babes! Check out what a nice day I had yesterday!!!! Had such a good cooperation where I had to make my own candy canes. I uploaded it to my story if you want to see more. There is also a discount code if you want to do it 🙂 Love that I just do cooperations that feels good and like this one it was my job to do this, DREAM! <3 I brought  my guy with me too, so cozy.

Today I have a lot of work to plow through. I will also shoot another cooperation. The level when the company does not need to ship the product because you already uses it on a daily basis haha! 😀 After that, I hope it will be a bit brighter when I’m going to film a new haul for Nak-d. A lot of promotions in December, but it’s always like that with campaigns. Most often, everything comes in a short time! However, I think that what I’m doing is so fun that it does not feel like collaborations haha. To make candy canes or film pretty clothes to show people, yes you get it!

Otherwise, I might workout today if the body feels 100. I will feel careful, but I do not want to get out of my good training routine. I’m really motivated and my workouts are so good. It’s the best feeling! All I had to do was to ”go through” those heavy workouts in the beginning. I have such a good exercise routine now with really loud music, headphones and then I’m sitting on the bike first and do a few intervals to get into the right mode. I will post more about my workouts in the near future! <3

4 reaktioner på “TUESDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.