BABYS BED

Bed – Stokke / Blanket – Stokke / Babynest – Style By C /
Striped bunny – Polarn & Pyret / Grey bunny – H&M

Hej fina! Nu ska ni få se på sängen vi har monterat ihop för bebisen. Hur fin är inte den? Blev kär direkt jag såg den! Tanken är att den ska stå i hennes blivande rum framöver, och där kommer vi köra gråa väggar och vita möbler. Det kommer bli SÅ fint och mysigt. Vill man inte bara hoppa ner i sängen? Jag längtar så himla mycket tills hon är här, även fast det känns väldigt overkligt. Det blir i alla fall mer verkligt med alla saker. Nu har vi i alla fall fixat det mesta inför ankomsten, men några saker kvar att köpa bland annat bärsjal.

Idag har vi fixat lite hemma, och njutit av solen genom fönstret 😉 Jag var så himla över igår att jag bara låg i soffan hela dagen, idag har jag i alla fall lite mer energi! Hade sjukaste molvärken också. Har det typ varje dag nu, antar att det bara är att vänja sig. Vi beställde i alla fall hem mat och kollade film och spelade lite spel. Mysig kväll med min älskling! <3

Idag blir det söndagstraditionen = träna och äta söndagsmiddag med Vickan & Erik. Vi har också lagt till att åka och storhandla medan dom har bil, haha! Så vi ska handla för veckan. Jag tänkte göra vietnamesiska vårrullar (recept HÄR) som är en nyttig och sjukt god middag. Tänkte att veckans storkok får bli ceviche, min kille ska göra falafel (hans falafel är seriöst den godaste jag ätit!!!) och sen korv eller halloumistroganoff. Min kille gillar inte ost, det är det enda hehe. Brukar ni veckohandla och göra ”storkok”? Om vi hade haft bil hade jag nog gjort såhär varje vecka. Så skönt!

Hello cuties! Here’s the bed we have put together for the baby. How nice is it? Got in love instantly when I saw it! The idea is that it will stand in her future room, and there we will have gray walls and white furniture. It will be SO nice and cozy. Don’t you just wanna jump into the bed? I long so much until she is here, even though it feels very unreal. In any way, it feels more real with all things. Now we have most of the things done before the arrival, but some things are left to buy like a baby sling.

Today, we’ve done some things at home and enjoyed the sun through the window 😉 I was so dead yesterday that I was just lying on the couch all day, today I have a little more energy! Had the worst cramps as well. I have that kind of pain every day now, suppose I should just get used to it. We ordered home food and watched movies and played some games. Cozy evening with my darling! <3

Today is the Sunday tradition = work out and eat sunday dinner with Vickan & Erik. We have also added to go grocery shopping while they have a car, haha! So we’ll be shopping for the week. I am going to make Vietnamese spring rolls (recipe HERE) which is a healthy and so good dinner. Thought that the week’s cooking will be ceviche, my guy is going to make falafel (his falafel is seriously the best I’ve eaten!!!) and then the sausage or halloumistroganoff. My guy does not like cheese, it’s the only issue hehe. Do you do weekly grocery shopping and make a big meal prep? If we had a car, I would have done this every week. So nice!

3 reaktioner på “BABYS BED”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Vi veckohandlar alltid på helgerna. Då köper vi hem allt som behövs för att klara veckan. Ligger på ca 750 kronor per vecka 🙂

 • Denise Larsson skriver:

  Åh så fin säng ? där kommer hon sova gott! Vi har bäddat iordning vår säng till bebis också. 27 dagar kvar för oss ☺️

 • ule skriver:

  The crib looks really pretty. I wonder how much opinion small children have about colors 🙂
  I don’t drive, but commute with bicycle. Most of my meals are rather simple. I simply like baked vegetables and salad and am happy with that. I don’t do weekly shopping, I buy enough food for 2 days in advance and that’s it. I have mixed salad for dinner every day (lettuce, spinach, arugula, mozzarella, tomatoes, beans with toasted pumpkin seed oil, apple cider vinegar and some mixed seeds like flax, chia, sesame and black cumin), then the other meal is usually baked vegetables or vegetable soup or indian curry, something that is done in 30 minutes max. It is rare that I have leftovers, I eat that dish the wole day or invite my boyfriend or mother over. Besides one portion of vegetables I also buy milk, cheese, yogurt and sometimes a little bread, so nothing I’d need a car for. I’d go to the store on the way from job and if I still need something, I’d run to one and walk back and have a mini workout. If I need to do some big non-food related shopping, I ask my mother if she can drive me, then we also eat out together, but that’s seldom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.