LOU UPDATE

God morgon fina! Först och främst – tack för alla kommentarer och mail om amning. Det är verkligen något många känner igen och jag tycker det är fint när vi kan sprida våra erfarenheter och uppskattar alla tips och tankar så himla mycket <3 Bäst är ni! Så mycket mammapower här inne!!!!!!

Annars då? Hemsjukvården var här igår och…. Lou har nått sin födelsevikt! Hon hade gått upp väldigt bra i veckan och är påväg tillbaka i sin kurva 😀 Så glada vi blev! Känns lite mer motiverande att sitta med den där jävla pumpen haha. Men amningsträningen går också framåt. Vill bara göda upp henne så hon har lite att ta av. Jag tycker man ser på henne att hon är lite fylligare. Blir varm i hjärtat av det.

Igår var jag så himla över att efter hemsjukvården varit här, tog jag 2.5 h nap. Det var verkligen välbehövligt. Kände mig lite febrig hela dagen, antar att det också kommer från amningen hehe. Idag ska jag och min lilla familj ha vår första lördag ihop hemma <3 Vet inte vad vi ska hitta på riktigt eftersom vi inte går utanför dörren och vågar inte bjuda hit folk förrän hon är lite stabilare, så förmodligen bara mysa!

5 reaktioner på “LOU UPDATE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.