COUSINS

Titta på dessa? Smälter man inte? I lördags blev jag moster och Lou fick sin kusin <3 Igår kom dom hem från BB och kom förbi hos oss. Var tvungna att ta lite bilder, vi alla fyra stod ovanför (och Loki ovanpå haha) och bara dog plus hade våra mobiler i högsta hugg. Vi hade ju fått för oss att Vickan & Eriks lilla tjej skulle vara en bjässe bredvid Lou, men så blev det inte, dom är nästan jämnstora!!! 🙂

Idag var hemsjukvården här, och Lou väger nu 2.3 kg. Dvs hon har gått upp 0.5 kg på en vecka!!! Blev så SJUKT glad. Nu ska vi dra ner lite på hennes sondmat på dagen och förhoppningsvis kommer hon motiveras till att amma lite och fortsätta gå upp i vikt, sen får hon äta lite mer på natten när hon blir matat av sin pappa.

Annars går dagarna i ett. Har så mycket att göra och så hinner jag inte med något, haha! Men jag har lagat mat två dagar i rad så nu har vi mat för veckan. SÅ skönt! Saknar alltid köket när jag inte lagat mat på ett tag, blir lycklig av att laga mat. Ska också smita iväg idag och fixa mina naglar. Jag hade en nageltid precis när Lou föddes, så nu är dom så sjukt långa. Varken praktiska eller snygga nu, ser ut som dom ska ramla av typ.. men känner mig som en fånge som smitit från fängelset när jag är ute haha!! Sjukt! Man kanske vänjer sig, eller så blir det annorlunda sen då hon inte bara är hemma utan också kan hänga med ibland!

Look at these? Don’t you just melt? On Saturday I became aunt and Lou got her cousin <3 Yesterday they came home from BB and came to us. We had to take some pictures, we all four stood above (and Loki on top haha) and died a little with our phones in our hands taking all the pictures. We thought that Vickan & Erik’s little girl would be a giant next to Lou, but she wasn’t, they are almost equal!!! 🙂

Today, the home nursing was here, and Lou now weighs 2.3 kg. That means, she has gained 0.5 kg in a week!!! I was so happy. Now, we’ll lower a bit of her nose feeding (?)on the day and hopefully she will be motivated to breastfeed a little and continue to gain weight, then she’ll get to eat a little more at night when she is fed by her dad.

Otherwise, the days passes in one. I have so much to do and I do not do anything, haha! But I have been cooking for two days so now we have food for the week. So nice! Always missing the kitchen when I have not cooked for a while, I get so happy when I cook. I will also go out today and fix my nails. I had a nail appointment just when Lou was born, so now they are so sick long. Neither practical nor handsome now, it looks like they are going to fall off.. but I feel like a prisoner who escaped from prison when I’m out haha​​!! Sick! I may get used to it or it will be different when she is not only at home but can also come with sometimes!

14 reaktioner på “COUSINS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.