OFFICE INSPO

From Pinterest

Hej fina! Mellan alla matningar (Lou ligger i mitt knä nu) har jag börjat samla inspo för vårt nya kontor/gästrum. Jag tycker gästrum är så opersonliga, och vill inte ha ett rum som bara står helt tomt förutom när vi har besök. Så- min kille kom med den smarta idén att vi ska ha en bäddsoffa. Jag hittade modellen längst upp till vänster som finns i lite olika utföranden, och det blir nog en sån, så fäller man bara ut den till en madrass, nätt och fint 🙂 Den platsbyggda bokhyllan med kontorsplats kommer gå i samma grå ton som väggarna, så är lite sugen på en rosa soffa, det är så fint med grått. Sen kommer vi nog ha en fåtölj och avställningsbord + kontorsstolar. Så det kommer kännas lite kontor/bibliotek istället för bara ett gästrum 🙂 Tror det kommer bli bra. Måste bara bestämma en möbel och färg som vi kan utgå från när vi bestämmer allt runt om. Vi har bestämt ungefärlig färg för alla rum + stuckaturer och min kille har skissat upp allt, så duktig! Jag kollar mer möbler och han själva renoveringen.

Hello cutie! Between all feeding (Lou is in my knee now) I have started collecting inspiration for our new office / guest room. I think guest rooms are so impersonal, and do not want a room that is just left empty except when we have a visitors. So my guy came with the smart idea that we will have a sofa bed. I found the model at the left upper corner, which is available in some different versions, and it will be one of those, just make it into a mattress by folding it down, pretty and nice 🙂 The space-built bookshelf with office space will go in the same gray tone as the walls , and I am a little into a pink sofa, it’s so nice with gray. Then we will probably have an armchair and coffee table + office chairs. So there will be some office / library instead of just one guest room 🙂 Think it will be fine. Just have to decide on a furniture and color that we can have as a foundation when we decide everything around. We have decided color for all rooms + stucco and my guy has sketched everything, so good! I am looking at furnitures and he’s on all the heavy work.

6 reaktioner på “OFFICE INSPO”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.