2 YEARS

I samarbete med Bring Sportswear.

Top – HERE / Tights – HERE 

HEJ fina! Igår var jag så glad för insåg att jag kunde ha på mig mina träningskläder igen!! 🙂 Saknar redan mina preggotights och att vara gravid dock.. Kände inte att jag hann vara gravid ”klart” för var så inställd på ytterligare 6-8 veckor. Så konstigt, men det är väl positivt att jag inte är avskräckt från att bli det igen om Lou ska få syskon i framtiden. Nu är ju inte alls det aktuellt på länge men OM det kommer hända, så är jag väldigt rädd att det ska bli en till prematurfödd bebis eftersom vi då kommer ha henne att ta hand om också. Aja, den dagen den sorgen!

Idag fyller i alla fall Bring Sportswear 2 år! Det firar vi genom att ge 30% på alla ord. priser med koden 2YEARS som ni anger i kassan 🙂 Så kul! Fatta att jag jobbat med det här i tre år, det är heeeelt galet. Tiden flyger verkligen förbi. 

Nu ska vi testa mata Lou med flaska för första gången, hoppas det kommer gå bra! Vi har speciella flaskor som hemsjukvården rekommenderade, som inte borde störa amningen då dom är väldigt lika amning. Calma-flaskor från Medela. Efter det kommer mäklaren hit, det är ju dags för oss att sälja min killes lägenhet!

Hello babes! Yesterday I was so glad I realized I could wear my exercise clothes again!! 🙂 Already missing my preggo tights and being pregnant though.. Did not feel that I was pregnant ”enough” because my mind was set for another 6-8 weeks. That’s strange, but it’s very positive that I’m not afraid to be there again if Lou is going to have a sibling in the future. Now it’s not the case for a long time, but IF it’s going to happen, I’m very afraid it’s going to be a premature baby too because we’ll have her to take care of as well. Well, that day that sorrow!

Today, Bring Sportswear is 2 years old! We celebrate by giving 30% on all products (not sale) with the code 2YEARS that you enter at the checkout 🙂 so fun! Can’t believe I’ve been working on this for three years, it’s really crazy. Time really flies by.

Now, we will try to feed Lou with bottle for the first time, hope it will go well! We have special bottles that home care recommended, which should not interfere with breastfeeding as they are very similar to breastfeeding. Calma bottles from Medela. After that, the broker will come here, it’s time for us to sell my boy’s apartment!

11 reaktioner på “2 YEARS”

 • Karin skriver:

  Fin du är!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg där du berättar om hur du startade upp Bring Sportwear osv? Såg precis igenom alla videos som Ben Francis har lagt ut på youtube angående hur han skapade Gym Shark och vart dom är idag. Hade varit kul att läsa samt bryta av lite från alls bäbisprat 😉

 • Rimante skriver:

  Congratulations for celebrating 2 years of your brand!
  It’s so inspiring to see such a strong and independent women out there, and you are definitely one of the strongest one I know! (even though I never met you in real life). I was a little bit afraid, that you will be out from here, when your baby will arrive, but you proved me so wrong. Even having a premature baby, your work ethic hasn’t changed at all, so inspiring! Thank you for updating us and working so hard! Best wishes xxxx

 • Laila skriver:

  Du är sjukt sjukt snygg????

 • Melisa skriver:

  Herregud vad snygg du är! Man kan knappt tro att du nyss fött barn, galet!

 • Maria skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag undrar om du vet om man kan dricka proteinshakes när man ammar?

 • Therese skriver:

  Ni jämför väl mäklare? 🙂 Kan tipsa om Sthlms bästa mäklare.

 • Linnéa skriver:

  Vill bara säga att alla flaskor kan störa amningen! Om man inte vill riskera det så skulle jag rekommendera att koppmata. Lycka till! ❤️

 • Kejtis skriver:

  Vad fin du är! Jag kände exakt samma när vår son föddes – Att jag inte kände mig helt klar med att vara gravid! (han föddes i v 36) Var dock mentalt förberedd på att han skulle komma tidigt pga prematura sammandragningar. Men blev såklart lika chockad när förlossningen drog igång ändå haha 😛
  Har inte kunnat DM:a på insta men vill bara säga heja dig med pumpandet!! Fy fan så psykiskt det där ljudet är. Minns allt för väl. Du är grym!

 • Anna skriver:

  Jag var också ”rädd” för att blir gravid igen efter att ha fött i vecka 34. Men det där fick man tydligen inte bestämma själv för på min sons 6 månaders dag började jag känna av min livmoder på magen och det visade sig att jag redan var gravid i vecka 15. Jag blev alltså gravid runt 2,5 månad efter att första föddes. Jag hann aldrig få tillbaka min mens och amningen
  /pumpandet var tydligen inget säkert preventivmedel för mig. Är evigt tacksam över att jag inte visste om något förrän så sent för då hade jag inget annat val än att ”ta tjuren vid hornen” och göra det igen. Jag var sååå orolig hela graviditeten men ut kom iaf en 4 kilos tjej i vecka 39. Hon däremot fastnade på vägen ut för att hon var så stor, vilket var hemskt. Nu är jag gravid i vecka 36 och hoppas på att bebisen kommer snart så att jag slipper föda en så stor bebis igen. Aldrig nöjd? Jag tror starkt på att allt händer av en anledning, även om det är svårt att se det så i stunden. Tycker att du kämpar på så jäka bra. Försök tänka att vecka 34 inte är sååååå tidigt. Alla läkare jag har pratat med säger att dom knappt räknar dom som prematura längre. Man får lite längre bebistid och man kan se skillnader mot andra barn kanske fram till 8 månader men sen är alla bebisar så sjukt olika även om dom är fullgångna. Min son satt vid 8 månader men gick vid 13 månader så efter det märktes absolut ingen skillnad på honom och ”jämnåriga”. Och nu 6 år senare är det det definitivt inget man funderar på. Jag tyckte det var så stressande första året att se vad han kunde och inte kunde jämfört med andra bebisar. Ångrar det så mycket idag för det spelar verkligen ingen roll i slutändan. Det är en så otroligt kort tid av livet så ta det för vad det är och ”njut”!

  Och du! Kom ihåg att ersättning funkar precis lika bra;) Min son fick ersättning från 3 månader då jag tröttnat på allt med pumpning, amning och en bebis som bara kräktes upp allt. Han mådde så mycket bättre av ersättning och Dr Browns kolikflaska. Dottern ammade till 1,5 år. Ändå är det hon som har utvecklat nötallergi. Sonen är inte det minsta allergisk mot något.

  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.