THE FIRST WALK

Hej från en SÅ mycket gladare Alex! Var så ledsen igår, bestämde att jag skulle vakna glad idag och det gjorde jag. Lou har börjat knorra så mycket på natten, tydligen något som är vanligt bland prematurbarn och även fast jag vaknade typ 500 gånger var jag ändå utvilad när det var dags att vakna 07. Solen sken och jag gick först ut med Loki innan det var matdags för lillan. Hon är SÅ himla med nu jämfört med för 3 veckor sen, så kul och hon gör mig varm i hjärtat!

Vi bestämde i alla fall för att ta en promenad med henne idag, vår första. Så först duschade jag, tvättade håret, tränade knip och bålaktivering + lite rygg med gummiband, sen matade vi henne och bäddade ner henne i vagnen för första gången. Det var jättemysigt, och det känns mer och mer som ”vanligt” och vi är mer avslappnade. Hon får fortfarande inte träffa folk pga RS och andra infektionsrisker, men när vi känner oss lite hemma i promenader kan man ju alltid träffa upp folk ute om det fortsätter vara sånt här väder =)

Tack för alla kommentarer igår. Det är skönt men hemskt att så många känner igen sig i känslan. Jag är i alla fall glad att vi kan stötta varandra här och att andra delar med sig, jag kan tänka mig att det hjälper andra som det hjälper mig. Vissa dagar är man superwoman, och vissa dagar ligger man som en boll och gråter i sin killes famn. Jag tycker att det är viktigt att visa allt och jag är så glad att ni också gör det <3

Hi from a SO much happier Alex! Was so sad yesterday, I decided to wake up happy today and I did. Lou has begun to sound so much at night, apparently something that is common among premature children and even though I woke up 500 times, I was still rested when it was time to wake up 07. The sun was shining and I first went out with Loki before it was food time for the little one. She is so with us now compared to 3 weeks ago, so fun and she makes me warm in my heart!

Anyway, we decided to take a walk with her today, the first one. Then I first showered, washed my hair, trained kegel exercises and core activation + a little back with an elastic band, then we fed her and beded her in the stroller for the first time. It was very amusing, and it feels more and more like ”normal” and we are more relaxed. She still can not meet people because of RS and other infectious risks, but when we feel a little at relaxed, we can always meet people outside if there is still this weather here =)

Thanks for all the comments yesterday. It’s nice but terrible that so many people can relate to the feeling. In any case, I’m glad we can support each other here and share our stories, I imagine it’s helping others as it helps me. Some days  you are a superwoman, and some days you lie like a ball and cry in your guys arms. I think it’s important to show everything and I’m so glad you’re doing it too <3

10 reaktioner på “THE FIRST WALK”

 • Sann skriver:

  Hej, stort grattis till er fina dotter! Jag känner sååå igen mig i allt du skriver, födde själv i vecka 33+6 (efter attt jag fått värkar och de bromsat förlossningen i tre dagar). Födde bara någon vecka innan dig 🙂 så heja oss! Och heja våra starka prematurbebisar!
  Undrar om inte du kan skriva ett inlägg om hur du tränar nu, både knipövningarna och övrig ”träning”. Jag tycker det är så svårt att veta hur jag ska göra och att få in det som rutin. Stor kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Ja verkligen heja oss!! <3 Jo det ska jag göra, måste bara hinna fota haha!! Men jobbar på det! :* Kram

 • Anja skriver:

  Hej! och stort grattis till bebe ? Så skönt att ni båda mår bättre. Vart är det du har köpt din hatt? ❤️

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack snälla!!! <3 Den är gammal från Gina Tricot, men fick nyss hem en liknande från Nak-d :*

 • Dixi Wonderland skriver:

  Skönt att få komma ut och få frisk luft 😀

 • Johanna skriver:

  Så mysigt det ser ut!!

 • Pennie skriver:

  Från man fråga vart dina skor kommer ifrån? ? Dem var jätte fina ? & älskar din blogg ???!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.