IPHONE WEEKEND

Den här sötnosen börjar vakna till så mycket, från att ha varit så liten, skör och extremt trött till att kännas så mycket mer stabil och pigg. Nästa helg är hon vecka 37 och då är bäbisarna klara, så det är inte så konstigt =) Hon äter mer och mer på egen hand, ser ljuset i tunneln av sonden haha.

This sweetie begins to wake up to so much, from being so small, fragile and extremely tired to feeling so much more stable and spicy. Next weekend she is week 37 and then the babies are ready so it’s not that weird =) She’s eating more and more on her own, starting to see light in the tunnel haha.

Vitamin D!!!! Är det vår nu eller fina vinterdagar? Vet inte riktigt haha men allt jag vet är att jag ÄLSKAR sol och hade ingen aning om hur mycket jag hade saknat den, och hur väderstyrd jag är.

Vitamin D!!!! Is it spring now or just nice winter days? Do not really know haha but all I know is that I LOVE the sun and had no idea how much I missed it and how weather-controlled I am.

Älskar vår vagn från Stokke! Roligt att äntligen få köra den med en bebis i och inte bara glida runt i lägenheten. Vi tänkte gå runt Hagaparken men vi mötte en pappa som rekommenderade oss att ta en annan väg, om vi inte vill köra i krypfart. Så halt så vi stannade på en bänk istället där vi njöt av lite sol.

Love our stroller from Stokke! Funny to finally drive it with a baby in and not just slide around the apartment. We were going to walk around Hagaparken but we met a dad who recommended us to take another road if we did not want to walk super slow. So we stayed on a bench instead where we enjoyed some sun.

I fredags gjorde jag tacos. Det var så längesedan jag åt det och det känns så classic om man inte vet vad man ska laga. Köpte också strimlad kyckling som jag gjorde med en kryddmix för kyckling som jag hittade. Det blev gott! I lördags gjorde jag tacogratäng på allt som var kvar. Taco-helg!

On Friday I made tacos. It was so long since I ate it and it feels so classic if you do not know what to make. Also bought shredded chicken like I did with a spice mix for chicken that I found. It was good! On Saturday I made taco pie on all that remained. Taco weekend!

Såhär mycket gott köpte jag i fredags plus två andra sorters chips och snickersglass. Man ska inte gå och handla hungrig….. Men – den glassen på bilden fick jag hem med bud. Den fick bra betyg här hemma! Finns en Ica-butik jag brukar gå typ fyra gånger så långt till bara för att dom har så bra utbud. Det enda som dom inte har är fyllda Ballerina Cookies som jag dör för. Har jag sagt att man blir hungrig av att amma?

This is how much things I bought on Friday plus two other kinds of chips and snickers. You should not go grocery shop hungry….. But – the ice cream in the picture I got home with a bid. It was good! There is an Ica store I usually walk four times as far to just because they have such a good range. All that they do not have are stuffed Ballerina Cookies that I die for. Have I said that you get hungry from breastfeeding?

I torsdags hade Lou tråkigt med mig när hennes pappa tränade. Jag tror hon var lika trött som mig på att sitta inne i lägenheten så hon drog ut sin sond, så vi fick åka in till sjukhuset och få hjälp att sätta in en ny. Spännande kvällsäventyr hehe!

On Thursday, Lou was bored with me when her dad was training. I think she was as tired as I was of being in the apartment so she pulled out her thing in the nose so we had to go to the hospital and get help to insert a new one. Exciting evening adventure hehe!

Fick ett paket från Polarn & Pyret till Lou med prematurkläder. Den vita overallen har hon bott i sen dess typ. Älskar smidiga kläder!! Vissa bodys som vi köpt är så avancerade att jag inte ens får ihop dom haha. Vet dock inte om det är fel på dom eller mig…

Got a package from Polarn & Pyret to Lou with premature clothes. The white overalls she has lived in since. Love smooth clothes!! Some bodys we bought are so advanced that I do not even get them together haha. Do not know if it’s wrong with them or me…

När man tränar i jeans för att inte råka ta i för hårt. Jag har så SJUKT svårt att inte kötta när jag tränar nämligen. Får se det här som en rehab-period innan jag kan sätta igång på riktigt. Helt otroligt att jag saknar gymmet så mycket. Det brukar oftast försvinna och kännas skönt när man inte tränat på ett tag, men inte denna gång.

When you are exercising in jeans, you won’t workout too hard. I have such a hard time to not give it all when I workout. I have to see this as a rehab period before I can get started for real. Totally amazing that I miss the gym so much. It usually disappears and feels good to not workout when you have not been training for a while, but not this time.

Äntligen kan vi börja använda hennes Cocoonababy som vi fick av mina tjejer i present <3 Den är faktiskt riktigt grym. Perfekt då man kan spänna fast henne och hennes armar. Vi brukar linda henne annars för att hon ska känna sig trygg. Man kan ju tro att hon skulle få panik av att sitta fast, men tvärtom blir hon SÅ lugn och knorrar mindre.

At last we can start using her Cocoonababy as we got from my girls as a gift <3 It’s actually really good. Perfect when you can wrap her and her arms. We usually wrap her to make her feel safe. One might think she would panic to get stuck, but on the other hand, she gets so calm and crunching less.

Här är jag och Estrellas Sour Cream & Onion. Dom är mycket godare än några andra. Vet dock inte varför jag kände att jag skulle ta en selfie med ett chips. Har jag sagt att man blir hungrig av att amma?……

Here I am and Estrella’s Sour Cream & Onion. They are much better than any others. However, I do not know why I felt I would take a selfie with a chip. Have I said that you get hungry from breastfeeding? ……

Kaffekoppar, vattenglas, pumpflaskor & Lous mjölkburkar är det som går åt mest här hemma hehe.

Coffee cups, water glasses, pump bottles & Lous milk cans are the most used at home hehe.

Det mysigaste som finns. Hade helst suttit så jämt. Konstigt att man är opeppad på att spendera tiden med en pumpmaskin istället.

The most cozy thing there is. Had not mind being like this all the time. It’s not strange that you are not too excited  to spend time with a pump machine instead.

Jag sminkade mig och drog på mig jeans (hur nice att kunna använda jeans igen!!!) när jag skulle gå och handla. Man har inte så jättemycket att klä upp sig till nu, så man får ta tillfället i akt 😉 Kanske därför jag kände att träning i jeans var en bra idé. Dom gör dock så i USA…

I put make-up on and my  jeans (how nice to use jeans again!!!) when I was going to go grocery shopping. You do not have much to dress up for now you have to take the opportunity 😉 Maybe that was why I felt training in jeans was a good idea. They do that the United States though…

17 reaktioner på “IPHONE WEEKEND”

 • Karin skriver:

  Vilket härligt allt-i-ett-inlägg!!
  Älskade bilden på diskmaskinen haha! Hon är väldigt söt, er Lou. Stämmer det att din kille har sitt ursprung från en annat land så att hon är halvnågonting? Ha en fin dag! Kram

 • Madeleine skriver:

  Så fin er dotter är & härligt att läsa om hennes framsteg, att hon är mer med nu! Heja er! Själv är jag gravid i v.31, låg inne en vända i v.25 med risk för för tidig födsel men än så länge har bebisen stannat kvar. Är sjukskriven & sängliggandes mestadels av dagarna! Jämför mycket med er & hoppas att vi också klarar till minst v.33.
  Var är filten ifrån, den ljusgrå tunna hon har på sig när hon ligger på ditt bröst?
  Kämpa på! Kram Madeleine

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh tack fina du! Hoppas hon stannar lika länge. Oavsett är vården i Sverige inom neonatal sjukt bra!!! Det är en Muslinfilt, dom är bland våra bästa inköp (stora i 2-pack). Dom blir lika mjuka efter tvätt!!! Kram och hoppas allt går bra!

 • Bella skriver:

  Man får inte diska flaskorna k diskmaskinen sa dom till mig på bb. För om de skulle finnas spår kvar av maskindiskmedel i flaskan kan de frästa upp i strupen på barn. Finns disk medel nuk heter den för nappflaskor mm & koka dom istället.
  Mvh

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack vad snällt att du skrev! Vi diskar också för hand efteråt och hennes nappflaskor/nappar kokar vi alltid ?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Precis som Karin skriver, vilket härligt inlägg 😀

 • Malin skriver:

  Hej! Låter så mysigt, och skönt att det känns som att det vänder. Saknar tiden med min lille knodd som snart är 1,5 år ? försök å njuta av tiden, för det går lite för fort som ni säkert redan märkt ? en liten konstig fråga i sammanhanget, men så snygga jeans, vart är de ifrån? Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh ja det försöker vi verkligen 🙂 En månad har flugit förbi! Tack <3 Det är ett par från Nak-d, deras egna märke. Älskar dom! Kram

 • Mikaela skriver:

  Så himla kul att läsa just dom här inläggen!:)

 • Linnéa skriver:

  lilla Lou ser väldigt söt ut! <3 kram på er

 • Du verkar vara en så fantastisk mamma till lilla Lou! Omtänksam och godhjärtad. Så härligt att läsa om erat liv! En random fråga, varifrån kommer dina jeans? Ser helt perfekta ut. Kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack snälla, vilken fin komplimang <3!! Det är Nak-d,deras eget märke. Älskar dom! Kram

 • Malin skriver:

  Men snälla vita ankelstrumpor?? Man har liksom svarta strumpor och vita borde bara förbjudas i de flesta sammanhang..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.