HE GOT ME A PUSH GIFT

Hej fina! Min sambo (känns som vi är så små när jag skriver kille så tänkte att jag ska byta lite haha) sa att han verkligen ville ge mig något som ”push gift” men jag sa att vi redan fått den finaste man kunde få och inte behövde något annat. Idag överraskade han mig dock med den näst finaste man skulle kunna få. Han kom hem med denna väska till mig!!! <3 Han valde ut den själv, med lite feedback från min syrra. Helt perfekt! Det sjuka är att jag idag skrev till min syrra att jag ska köpa en Chanel-väska när jag fyller 30, framförhållning, och då hade han redan köpt den här. Det första jag sa var ”perfekt storlek, det ryms en nappflaska i den”, haha. Längtar tills jag får inviga den, kanske får ta med den imorgon då vi tänkt ta ut Lou på en promenad. Visst är den fin? PS tror ni jag kommer bli pikad i podden om det här (internt podd-skämt). Lätt värt att sy några stygn i alla fall, plus att pumpandet kändes mycket bättre för tillfället 😉

Hur gullig är han? Min älskling och världens bästa pappa. Vilken familj jag har, helt otroligt. Älskar dom så mycket. <33333333

Hello babes! My partner (feels like we’re so young when I’m writing my guy so thought I’ll change some haha) said he’d really wanted to give me something like ”push gift” but I said we already got the finest one we could have and I did not need something else. Today, however, he surprised me with the second best I could get. He came home with this bag to me!!! <3 He chose it himself, with some feedback from my sister. Absolutely perfect! The crazy part is that today I wrote to my sister that I will buy a Chanel bag when I turn 30, and then he’d already bought it. The first thing I said was ”perfect size, it fits a nappy bottle in it” haha. I can’t wait until I can wear it, maybe I’ll bring it tomorrow when we planned to take Lou on a walk. How nice is it?

How cute is he? My darling and the world’s best dad. What family I have, absolutely incredible. I love them so much <33333333

13 reaktioner på “HE GOT ME A PUSH GIFT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.