IPHONE WEEKEND

I fredags filmade jag en haul för min Instagram, kände mig riktigt fräsch så passade på att njuta av känslan för den kommer inte så ofta 😉 Tror att hon från hemsjukvården fick en chock med tanke på att jag oftast ser ut som sju svåra år med håret i ett rufs och halvt död typ, nu hade jag en röd kostym. Men det tog ungefär 1 h efter att hon gått sen fick jag byta pga bröstmjölk hehe.

On Friday I filmed a haul for my Instagram, feeling really fresh so careful to enjoyed the feeling it does not come so often 😉 Think that she got a shock from home care, considering that I usually look like seven difficult years With the hair in a ruff and half dead, now I had a red suit. But it took about 1 h after she left, I had to change because of breast milk hehe.

Vi passade på att bada Lou eftersom att hon var sondfri. Så hon blev också fredagsfin. Tyckte hon såg så gullig ut på den här bilden, så liten och ynklig. Hon gillar i alla fall att bada, förutom när hon ska upp ur badet. Hon har börjat få ganska ”långt” hår så nu kammar vi det. Låtsas att det är långt alltså. Vi gör så konstiga grejer, som man bara gör som förälder. Sånt som man tror att man inte ska göra innan man har barn.

We gave Lou  a bath because she was free from the nose thing. So she also became friday nice. I thought she looked so cute on this picture, so small and pitiful. In any case, she likes to bath, except when she gets out of the water. She has started to get quite ”long” hair so now we are brushing it. Or we pretend that it is that way. We make such strange stuff that you just do as a parent. As you think you should not do before you have children.

Jag lagade middag i fredags, gjorde asiatisk biffsallad och Icas färdiga sötpotatispommes. Ville att dom skulle bli krispiga, råkade bli lite väl ”krispiga”. Alltså brända. Men köttet och salladen blev jättebra. Har så mycket cravings för ceviche, ska göra det nästa gång. Jag brukar ha räkor i min.

I cooked dinner on Friday, made asian steak salad and Ica’s finished sweet potato fries. Was suppose to make them to be crispy, they happened to be a bit too ”crispy”. So burned. But the meat and salad were great. Have so much cravings for the ceviche, will do it next time. I usually have shrimp in mine.

I lördags såg det ut såhär hemma hos oss hela dagen. Vi satt i soffan HELA dagen med Lou. Det var väldigt mysigt och välbehövligt. På fredagen råkade jag glömma bort att jag ska upp 06, skulle försöka leva life lite väl mycket och somnade jättesent på fredagen så var lite trött. Vi beställde hem mat och sträckkollade Vikings. Nu är vi på säsong 5, funderar redan på vad vi ska kolla på som nästa serie?

On Saturday it looked like this at home all day long. We sat on the sofa the WHOLE day with Lou. It was very cozy and much needed. On Friday, I forgot that I’m up at 06 every day, I tried to live a little bit too much, and fell asleep very late on Friday so was a little tired. We ordered home food and watched Vikings. Now we are on Season 5, are already considering which our next serie will be?

I söndags tog vi med oss vagnen ut i solen. Det var så sjukt nice väder, och första gången vi tog henne bland så mycket folk. Loki har typ aldrig mött så många hundar på en dag som i söndags. Han är mycket duktigare med hundmöten men han blev lite loco av dom 711 stycken vi mötte, haha. Hundar ÖVERALLT.

On Sunday we took the stroller out into the sun. It was so nice weather, and the first time we took her among so many people. Loki’s has never met so many dogs on a day like Sunday. He is much better with dog meetings but he became a little loco of the 711 ones we met, haha. Dogs EVERYWHERE.

Jag och Vickan köpte med mackor, juice & kaffe från Joe & The Juice. Dom hade Flat White-kaffe som jag drack varje dag i Australien, den var jättegod. Grabbarna hittade en parkbänk i solen så vi gick och satte oss där sen, och där satt vi och njöt tills händerna höll på trilla av, pga det var inte så varmt som man trodde förutom av solens strålar. Blev riktigt sugen på att hoppa ner i vagnen, såg sjukt mysigt ut.

Me and Vickan bought sandwiches, juice & coffee from Joe & The Juice. They had Flat White coffee that I drank every day in Australia, it was very good. The guys found a park bench in the sun so we went to join them, and there we sat and enjoyed it until our hands were rolling off, because it was not as hot as you thought besides in the sun’s rays. Was really craving to jump into the stroller, looked sickly cozy.

Igår fyllde jag år så förlänger helg-inlägget lite. Jag fick ett bud med glasstårta av mina fina vänner Mimmi & Vickan. Hade inte mycket plats i frysen så fick pressa ner den bredvid bröstmjölken jag har fryst in. Det kändes inte ens konstigt för mig, men för 1 månad sen hade jag ba WTF……. Haha, allt känns så normalt nu. Jag fryser i alla fall in nu så att vi har om jag slutar pumpa.

Yesterday I had my b-day so the weekend post extended a little. I received a bid with ice-cream cake by my nice friends Mimmi & Vickan. Did not have a lot of space in the freezer, so pressed it down next to the breast milk I have frozen. It did not even feel strange to me, but 1 month ago I had been like WTF ……. Haha, everything feels so normal now. I’m freezing anyway now that we have if I stop pumping.

Kl typ 00.01 ville min övertaggade sambo berätta vad jag skulle få.  Då har han lyckats hitta mitt drömbord som jag skrev om här förut, och beställt hem det från Frankrike så vi kommer ha det när vi får tillträde till nya lägenheten.  Hur gullig är han, så jävla bäst <3 Nu kommer vårt vardagsrum bli så dröm och helt perfekt. ÄR så taggad. <33333333

At 00.01, my happiness babe wanted to tell me what I would get. Then he has managed to find my dream table that I wrote about here before, and ordered it from France so we will have it when we get access to the new apartment. How cute is he, so damn the best? <3 Now, our living room will be so dreamy and perfect. IM so excited. <33333333

Sen lagade jag middag till gänget. I höstas fick vi kött från älgjakten av Eriks släkting som vi brukar hälsa på där uppe, så har vi sparat det till något bra tillfälle och vi alla tyckte att det var en bra dag igår. Eftersom jag är självutnämnd masterchef i gänget lagade jag maten. Har lite kontrollbehov i köket. Gjorde i alla fall trattkantarellsås till, på torkade trattkantareller. Min kompis Mimmi som tipsade om det, man lägger dom bara i blöt innan man använder dom. Så smart! Hade också beslutsångest om potatis så gjorde både tjockare skivor med rosmarin och vitlök + hasselbackspotatis. Smarrrigt blev allt!

Then I made dinner for the gang. Last autumn we got meat from the moose of Erik’s family that we usually greet up there, so we saved it for some good time and we all thought it was a good day yesterday. Because I am self-made master chef in the gang I made the food. Have some control needs in the kitchen. In any case, did a chanterelle sauce, on dried ones. My friend Mimmi, told me about it, you just put them in wet before using them. So clever! Also had a hard time deciding potatoes so did both, thicker slices with rosemary and garlic + hasselback potatoes. It was so good!

Tog lite av allt. Dom där små morötterna såg lite trötta ut, det rymdes inte fler i formen. En annan konstig sak är att jag börjat dricka Cola Zero. Jag har inte varit så mycket för läsk generellt förutom Loka Crush men nu har jag börjat få sug efter Cola? Kanske för att jag egentligen cravar vin…. 🙂 Vet att dom säger att det är ok när man ammar, men det känns inte helt bekvämt? Jag drack några klunkar en kväll efter att jag pumpat sista för dagen men njöt inte riktigt av det som jag skulle gjort om jag inte tänkte på henne. Nu kommer jag inte vilja dricka alkohol för att bli påverkad, men jag saknar ändå att ta ett glas till maten. Alla gör så olika, men känns bäst för mig att vänta lite med alkohol!

Took a bit of everything. Those little carrots looked a bit tired, there were no more space in the mold. Another strange thing is that I started drinking Cola Zero. I have not been so much for soda in general besides Loka Crush but now I have begun sucking for Cola? Maybe because I really crave wine …. 🙂 Know they say it’s ok when you are breastfeeding, but it does not feel quite comfortable? I drank a mouthful one evening after I pumped last for the day but did not really enjoy what I would do if I did not think of her. Now I will not want to drink alcohol to be affected, but I still would like to have a glass to the food. Everyone is so different, but feels best for me to wait a little with alcohol!

I flera år har jag istället för plånbok haft en hårsnodd runt mina kort. Jag har en jättefin plånbok men den är väldigt stor, så det har slutat med att den ligger i garderoben istället. Igår fick jag en korthållare av min bästa syrra <3 Så nu fick hårsnodden ryka efter några fina år ihop.

For several years, instead of wallet, I have had a hair tie around my cards. I have a really nice wallet but it is very big, so it has finished lying in the wardrobe instead. Yesterday I received a cardholder of my best sis <3 So now the hair tie had to leave after a couple of years together.

Såhär avslutade jag kvällen igår. På bästa sätt med andra ord.

This is how I finished my night yesterday. In the best possible way.

Och dagen idag började på exakt samma sätt. Inte lika pigg som bilden innan hehe. Hon var däremot riktigt morgonpigg, och ville absolut inte att jag skulle somna om efter maten så sedan dess har jag (och hon typ?!) varit vaken. Dagarna när man får göra sitt i lugn och ro medans hon sover nästan jämt kanske börjar ta slut….. Nu ska vi till läkaren för att göra en sista undersökning innan vi blir utskriva från hemsjukvården. Yeye!

And the day today began in exactly the same way. Not as excited as the picture before hehe. On the other hand, she was a real morning star, and would not like to sleep asleep after the food, and since then I have (and she as well ?!) been awake. The days when you can work in peace while she is asleep may start to run out ….. Now we will go to the doctor to do a last survey before we are done with home care. Yeye!

13 reaktioner på “IPHONE WEEKEND”

 • Christina skriver:

  Va mycket muskler hon hade på sista bilder!

 • Karin skriver:

  Gillar dina allt-i-ett helguppdateringar 🙂

 • Sara skriver:

  Du ser så lycklig och harmonisk ut 🙂

 • Sara skriver:

  Du ser så lycklig och harmonisk ut 🙂 längtar tills det är min tur!

 • J skriver:

  Åh, ser så mysigt ut! På tal om det där med att dricka alkohol och amma så måste jag tipsa om en bok jag köpte till min syster när hon var gravid för några månader sedan. Den heter ”Praktika för blivande föräldrar” och är INTE någon moralkärring-bok med massa pekpinnar, utan mer konkreta tips med vetenskapliga belägg som man får följa om man vill och skita i om man inte vill. Min syster ÄLSKAR den! 🙂

 • Josefina skriver:

  Herregud vilket snyggt soffbord!! Vart har han beställt det? 🙂
  Grym blogg föresten!

  • Alexandra Bring skriver:

   Visst!!! Det är från Paolo Piva. Vet inte exakt vilken sajt han köpte på, men vet att de brukar komma ut ibland på Bukowskis. Kram!

 • Sanna skriver:

  Åh bordet va ju så snyggt! Dock kanske inte så jättepraktiskt med bebbe. Min tjej är 10månader och man får ge upp mycket av sin heminredning ? kantskydd, kladd, dra ner grejer osv. Igår fick alla stora krukor hamna på balkongen då jorden från de annars hamnar i munnen. Tänk på sånt när ni köper inredning till nya hemmet! Vissa saker får man helt enkelt vänta lite med! ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Det är rundade kanter och härdat glas, men håller med! Vi kunde inte låta bli ändå =) Vi får njuta tills hon börjar gå helt enkelt haha! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.