TRÖTT MAMMA

Hej från en trött mamma! Sitter här med Lou sovandes i sitt nest och Loki i knäet. Dom varvar verkligen varandra, Loki älskar också att sova i nest haha! Dom här dagarna har varit väldigt trötta. Jag fick feber i fredags sen har det kommit och gått lite, men har varit så trött på kvällarna och dagarna. Hoppas jag mår bättre snart!

Inatt knorrade Lou hela tiden. Eftersom att hon inte skriker (när börjar barn gråta på riktigt?) så måste man upp och kolla om hon är vaken/äter på sin hand och vill ha mat, så det blir inte så många sammanhängande timmars sömn direkt. I vanliga fall brukar hon mest låta när hon vill ha mat, men ibland låter hon typ hela natten som inatt. Men – är ändå rätt pigg nu så började dagen med lite jobb, så skönt! Första ”riktiga” morgonen jag lyckats ha sen hon kom där jag kunnat jobba bort lite innan alla andra vaknar. Den här veckan har vi haft massa läkarbesök och även fått lägenheten så det har varit en del flängande. Nu är i alla fall bara ett läkarbesök kvar, alla hittills har gått bra så vi håller tummarna att även hjärtundersökningen ska gå bra nästa vecka. Om jag inte varit bra på att svara på kommentarer här så beror det på det!

Idag ska jag till tandläkaren för första gången på 2 år. Alltid lite pirrigt, man känner sig som ett barn och är rädd att man gjort något fel haha. Ska borsta tänderna en andra gång strax innan jag ska bege mig. Jag tror att jag har lite men av tandläkaren. När jag var 18 år upptäckte dom att jag hade kvar 5 mjölktänder som dom fick dra ut. Dom sa att jag behövde tandställning och hade missat att följa upp, men det fanns ingen garanti på att det skulle hjälpa mig. Eftersom det var lite trångt i munnen hade jag två tänder som inte ville komma ut helt, och jag har därför 2 st skalfasader på dom tänderna. Lite fun fact 😉 Hoppas att ni har en skön torsdag! Snart helg igen!!!

Hi from a tired mom! Sitting here with Lou sleeping in her nest and Loki in my knee. They really are switching each other, Loki loves to sleep in the next too haha! These days have been very tired. I had a fever on Friday, it has come and gone a little, but have been so tired in the evenings and days. Hope I feel better soon!

Last night Lou was making noises  all the time. Because she does not scream (when do children start crying for real?) then you have to check and see if she is awake / eating at her hand and want food so there will not be as many continuous hours of sleep. In most cases, she usually sounds when she wants food, but sometimes she sounds a lot like last night. But – she is still right now, so started the day with a bit of work, so nice! The first ”real” morning I managed to have since she got here. I could finally work a bit before everyone else wakes up. This week we have had a lot of doctor visits and even got the apartment so there has been a lot of going around. Now, at least, there’s only one doctor’s visit left, so far everyone has gone well so we’re keeping the fingers crossed that the heart test will go well next week. If I have not been good at responding to comments here then it depends on it!

Today I’ll go to the dentist for the first time in 2 years. Always a little bit nervous, you feel like a child and afraid you’ve done something wrong haha. I will brush my teeth a second time just before I’m going. I think I have a little bad feeling of the dentist. When I was 18, they discovered that I had 5 milk teeth that they had to pull out. They said I needed braises and had failed to follow up, but there was no guarantee that it would help me. Because it was a little crowded in my mouth, I had two teeth that would not come out completely, and therefore I have 2 scalves on those teeth. Little fun fact 😉 Hope you have a nice Thursday! Soon weekend again!!!

8 reaktioner på “TRÖTT MAMMA”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Tycker denna bilden är så himla fin på er! Så mycket känslor. Hoppas att din feber försvinner och att det går bra hos tandläkaren 😀

 • Diana skriver:

  Det kanske låter skumt men jag saknar nästan det där knorrandet. De är ju sååå söta, underbart ljud men kanske inte kl 02 på morgonen dock. 😀
  Jättefina bilder på er <3
  Kram

 • Linnéa skriver:

  Åh, vi ska också göra hjärtundersökning på våran prematur nästa vecka. Håller tummarna för att det går bra för er! ?♥️

 • Johanna skriver:

  Jag hade en mjölktand kvar länge som de fick dra ut, och så fick jag tandställning så de kunde dra fram den andra tanden som låg längre bak i munnen och inte tryckte på den lilla mjölktanden som därför inte ramlade ut. Var sådär roligt att ha tandställning när jag gick ut nian, haha 🙂 men idag har jag fina tänder så är glad att jag hade det då 🙂

 • Matilda skriver:

  Har också skalfasader, saknar en tand vilket finns i släkten och fick operera bort två tänder och sen sattes skalfasader in för att snygga till istället för tandställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.