IPHONE (WEEK)END

Hej babes! Pga den här veckan har jag helt enkelt inte hunnit med mitt weekend-inlägg och jag vet att ni gillar dom, lika mycket som jag gör!! Så för att kompensera lite slänger jag in lite bilder från veckan som varit helt enkelt 😀

Hi babes! Because of this week, I simply did not finish my weekend post and I know you like them, as much as I do!! So to compensate it a bit, I throw in some pictures of the week that have been as well 😀

Innan vi fotade lägenheten förra fredagen så försökte jag mig på att ”slänga filten slarvigt” som ser så snyggt ut när andra gjort det. Det såg INTE snyggt ut när jag gjorde det, haha! Som tur var fick vi hjälp innan det var dags att fota, så den blev slarvig och snygg.

Before we photographed the apartment last Friday, I tried to ”throw the blanket messy in a good looking way” that looks so nice when others do it. It did not look good when I did it, haha! Luckily, we were helped before it was time to shoot, so it became messy and good looking.

Såhär ser det ut behind the scene när jag filmar Haul för Instagram. Det trycker jag snyggt åt sidan så att det inte syns i bild såklart. Visade dock sanningen bakom videon sen hahaha. Det är så skönt när jag gör saker för mig själv och inte har så mycket press på det jag lägger upp!

This is how it looks behind the scene when I shoot Haul for Instagram. I push it nicely aside so it does not appear in the picture of course. However, showed the truth behind the video afterwards hahaha. It’s so nice when I do things for myself and do not have much pressure on what I put up!

Vi gjorde en påskmiddag här hemma, jag gjorde helstekt lamm för första gången och det blev superbra. Gjorde även potatisgratäng, kokade potatis ifall det skulle misslyckas, stekte sparris i smör, gjorde en chevrekräm och köpte färdig rödvinssås.

We made an Easter dinner here at home, I made main lamb for the first time and it became super good. Also made potatoes gratin, boiled potatoes in case of failure, fried asparagus in butter, made a chèvre cream and bought ready-made red wine sauce.

På lördagen var min syrra sugen på brunch, så hon messade i vår grupp (vi har en tillsammans, jag, Vickan, Erik & min kille) och skrev ”hade varit gott med scones och pannkakor” och ungefär 2 h senare fick min sambo laga den, haha! Vickan & Erik hänger vi med flera dagar i veckan så det är så avslappnat. Är så glad att alla klickar. Bästa!

On Saturday my sister was craving for brunch, so she texter our group (we have one together, I, Vickan, Erik & my guy) and wrote ”had been good with scones and pancakes” and about 2 hours later my boy got to cook it, haha! Vickan & Erik are hanging out several days a week with us so it’s so relaxed. Is so happy that everyone likes each other that much. The best! 

En trött mamma som ville ha mjölk i kaffet. Ersättning är ju modifierad mjölk, men det kändes ändå så jävla skumt så det slutade med att jag inte drack upp kaffet. Det händer väldigt ofta eftersom jag inte gillar kaffe. Dricker det bara för att bli pigg, förutom en god cappuccino på ett café. Lyckas tyvärr inte återskapa det hemma. Väntar också tills kaffet blir kallt för att jag ska svepa det, enda sättet att få i mig en kopp hehe.

A tired mom who wanted milk in the coffee. Formula is modified milk, but it felt so damn weird so it ended that I did not drink the coffee. It happens very often because I do not like coffee. I drink it just to get the caffeine, besides a good cappuccino at a cafe. Unfortunately, I do not manage to recreate it at home. I am also waiting until the coffee gets cold to swallow it quick, the only way to get me a cup of hehe.

Jag sminkade mig och sen låg jag och Lou i sängen och jag såg det perfekta selfie-ljuset. Blev att dra upp mobilen fort som fan. En bloggare missar aldrig sina chanser…eller? Ropade på min kille och bad honom fota oss istället för att få bättre kvalité. Den bilden ni såg här igår.

I made my makeup and then I lay with Lou in bed and I saw the perfect selfie light. Was pulling up the mobile fast as a mf. A blogger never misses her chances … or? Called my guy and asked him to shoot us instead to get better quality. The picture you saw here yesterday.

Hon är så fin. Vår lilla tjej. Det är så roligt, hennes pappa har världens finaste stora ögon och jag ser honom i hennes ögon. Hans är väldigt mörka, hennes skiftar mellan blå och bruna men jag tror att dom kommer att bli bruna också. I alla fall om man ska kolla sannolikheten. Mina ögon är väldigt mörkblå.

She’s so nice. Our little girl. It’s so funny, her dad has the world’s finest big eyes and I see him in her eyes. His are very dark, her shifts between blue and brown, but I think they will be brown as well. At least if you look at the probability. My eyes are very dark blue.

Var så fruktansvärt trött efter foto/städning och helgen så la mig och blundande med Lou på magen. 1 h senare väcker min sambo mig och säger att han ska dra och träna. Sov kvar såhär och allt gick bra. Till och med i drömmen tänkte jag att jag skulle vara försiktig. Men man blir lite lugnare hela tiden med henne. Hon börjar kännas mer och mer stabil. Loki är med som alltid <3

Was so terribly tired after shooting / cleaning and the weekend so  I layed down with Lou on my stomach. 1 h later my partner wakes me up saying he is going to go and work out. Fell back asleep like this and everything went well. Even in the dream, I thought I would be careful. But you get a little calmer all the time with her. She begins to feel more and more stable. Loki is as always there as well <3

Vi fick lägenheten. Hann fota före och efterbilder innan rivningen satte igång. Nu är det mest ”grovjobbet” som görs så lovar att uppdatera er eftersom. Det är nog inte så kul att se bild på allt bråte från det som rivs. Under alla golv ligger orört furugolv som vi ska slipa upp och ha sen. Vi blev så glada att det var kvar överallt och så välbevarat.

We got the apartment. I had to photograph before and after pictures before the demolition started. Now it’s the most ”rough job” that is done so promise to update you later. It’s probably not fun to see the picture of everything laying around from what’s torn. Underneath all floors lies untouched pine floor, which we will treat and have later. We were so happy that it was left everywhere and so well preserved.

Ungefär hur det kan se ut hemma när jag är själv. Hur gör man när man ska gå på toa med bebis? Jag vågar inte stänga dörren om jag ska lämna henne ute och vi har ett fönster precis mittemot toaletten. Inte så sugen på att bjuda grannarna på en sån show.. Gratis.. HAHA skoja.

About how it can look at home when I am self. How do you do when you go to the bathroom? I dare not close the door if I’m going to leave her outside and we have a window just opposite to the toilet. Do not hesitate to invite the neighbors to such a show .. Free .. HAHA joking.

Kusinerna <3 Hoppas att dom kommer ha en fin relation tillsammans i livet. Om inte så kommer vi tvinga dom eller kanske muta med godis.

The cousins <3 Hope they will have a nice relationship together in life. If not then we will force them or maybe brag with candy.

En kväll varje helg beställer vi hem mat och rör oss inte ur soffan. Det är inget vi planerar utan det har bara blivit så. Det är så himla mysigt. Min familj och jag. Hur hände det här ens? Så glad! Vi beställde i alla fall hem mat från Kasai. SÅ gott men jävligt dyrt. Det  var ändå värt för det var dagen jag bestämde mig för att sluta pumpa och min kille tyckte vi skulle fira.

One evening every weekend we order home food and do not move out of the sofa. It’s not something we’re planning, but it’s just been like that. It’s so cozy. My family and I. How did this happen? So happy! We ordered at least home cooking from Kasai. SO good but damn expensive. It was still worth it for the day I decided to stop pumping and my guy thought we would celebrate.

Fick hem nya vitamindryckerna från Gainomax, älskar den med kaktus/lime.  Det är dock fler som gör det här hemma så dom går åt hehe. Vi hade även det väldigt stylat hemma efter fotograferingen så vågade först inte flytta på något men nu har vi börjat leva igen haha! Därav dom perfekta tre vitlökarna där bakom. Inte riktigt så jag brukar lägga dom 😉

Got home the new vitamin drinks from Gainomax, love it with cactus / lime. However, there are more who do this at home so they disappear quick hehe. We also had a very nice styling at home after photography, so did not dare  to move on anything but now we have started living again haha! Hence the perfect three garlic cloves there behind. Not really so I usually put them 😉

I lördags kom bästa Janni förbi och hälsade på oss så gjorde lite fika. Tycker det är så nice med såna här brickor med massa gott. Plus att jag visste att hon inte skulle äta kakorna så jag åt upp alla hehe.

Last Saturday, Janni passed by and greeted us so did some snacks and coffee. I think it’s so nice with this one here with a lot of stuff. Plus I knew she would not eat the cookies so I ate up all hehe.

Imorse fotade jag ett set som kommer till helgen. Det positiva med att fota saker är att man gör sig ordning. Vet inte varför men jag känner mig automatiskt piggare och blir mer effektiv om jag gör mig i ordning. Rutinmänniskan här då! Men ikväll kommer min tjejkompis Emma förbi för första gången sen innan jag fick Lou. Vi ska göra halloumiburgare och kolla på Let’s Dance. Saknat mina vänner massor, men eftersom Lou inte ska bli sjuk har det dröjt med vissa. Men – ikväll blir det kompishäng. MYS! Ha en fin fredag raringar. Puss

This morning I photographed a set that comes to the weekend. The positive thing about taking things is to do your make-up. Do not know why, but I feel automatically sparkling and becoming more effective if I get ready. The routine person here then! But tonight my friend Emma comes here for the first time since I got Lou. We are going to make halloumi burgers and check out Let’s Dance. Missing my friends a lot, but because Lou does not get sick, it takes some time. But – tonight it will be a buddy night. COZY! Have a nice Friday babes. Kiss

12 reaktioner på “IPHONE (WEEK)END”

 • Emma skriver:

  Så fina ni är! Varför lägger du aldrig upp bilder på din pojkvän/pappa till barnet? Är det för han inte vill? Nyfiken bara ?

 • Linn skriver:

  Er matta i vardagsrummet är så fin, vet du vart den är ifrån? 🙂

 • Karin skriver:

  Älskar den här typen av inlägg!
  Ha ha nä bjud inte på den… gratis 🙂 Haha!
  Ha en härlig helg! Kram!

 • Christina skriver:

  Hur tar dina bilder? Vilken kamera eller app?

 • emelie skriver:

  färgen på tränings setet ser jättegod ut! som mintglass 🙂

 • Carolin skriver:

  Hur fixar du dina ögonbryn? Du ser ut att ha en väldigt bra färg så vill ha tips. Tycker att många brynpennor blir för mörka när man är ljus.

 • Jasmine skriver:

  Sååå himla snygg kropp? Sån inspiration för mig i framtiden! Och inte bara det, tycker att det är starkt gjort att du slutat amma, somsagt du gör detta för er, dig och din bebis. Det viktigaste är att ni alla mår bra! Ville bara skriva det för blev så arg på folk som kommentera negativt Ush o Blääää??‍♀️

 • Daniela skriver:

  Gud vilket fint set, du ser helt fantastisk ut! Så härligt med färg, det ser jag gärna mer av 🙂

 • Men wow vilket fint set! Och vilken fin lägenhet ni kommer att få! 🙂

 • Linnéa, stolt bonde från Småland skriver:

  Så snygg färg på de nya träningskläderna!

 • Lovisa skriver:

  Fina Alex! Jag precis lyssnade på din och Victorias senaste poddavsnitt, ni är så roliga och härliga. Ni pratade lite snabbt om att ni båda två opererat brösten, skulle du kunna berätta mer om det? Jag är själv väldigt sugen på att göra det, men vill veta mer från någon som vet och själv varit med om hela processen. Hade varit guld värt! Massa kramar ❤️❤️❤️❤️

 • Nina skriver:

  Åh så söt liten bebis! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.