SISTA LÄKARUNDERSÖKNINGEN

Hej från världens gladaste Alex!!!! Vi hade tid idag för att kolla Lou’s hjärta eftersom en läkare hade hört ett blåsljud. Vi båda höll andan under nästan hela undersökningen och jag blev yr och började må illa. Det tog sjukt lång tid (i oroliga föräldrar-mått mätt) och när hon var klar skulle hon hämta sin kollega. Vi var rätt tysta dom minuterna men sen lyssnade dom på hjärtat och vi fick besked – INGET fel på hjärtat och inget blåsljud alls! WOW vilken känsla. Det här har varit sista stoppet i undersökningar och nu har allt gått bra. Det känns så otroligt och vi är SÅ tacksamma att inget var fel <3 Nu kan vi andas ut och även fast jag inte försökt oroa mig har det legat och gnagt i bakhuvudet hela tiden.

Idag ska vi till BVC för första gången. Imorgon skulle egentligen Lou födas (om hon hade fötts på BF) så det känns väldigt passande att hon är som en ”vanlig” bebis nu 😀 Så kul!!!!!!

Annars är den här veckan den mest kaotiska i mitt liv tror jag? Har så sjukt mycket med läkarbesök, renovering, en del jobb, möten etc. Inatt sov jag typ 1 h också, men får bita ihop för efter det här kommer allt bli mycket lugnare. Vi visste ju att det skulle bli en del med bebis och renovering, så kvoten för saker att göra är väldigt fylld och så fort något annat dyker upp blir det kaos. Så att jag fick vara vaken inatt med Lou var bara mysigt. Kommande veckor blir det familjemys och besök. Ser framemot att kunna fokusera 100% på det 🙂

7 reaktioner på “SISTA LÄKARUNDERSÖKNINGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.