DUE DATE

La upp den här på Instagram igår. Fatta att Lou skulle födas idag egentligen. Så sjukt! Det måste ha varit väldigt tråkigt där inne haha 🙂

Inatt har jag äntligen fått sova. Känner mig som en ny människa! Allt känns så mycket enklare med lite sömn. 6 h sömn är allt som behövs numera, förut sov jag alltid minst 8 h. Vet inte ens om jag skulle kunna sova det nu varje natt, tror jag skulle bli överutsövd?

I alla fall så skrev min kille igår på pappren för att sälja hans lägenhet. I veckan har vi haft visningar nästan varje dag. Ni som haft eller har småbarn kan ju tänka er hur mycket det är att röja varje dag haha. Hon har så mycket saker som behövs! Men – nu är den såld!!!! Kommer sakna lägenheten så mycket, men är peppad på vår nya. Vi kommer dock ha 3 veckor i sommar där vi kommer ha flyttat ur härifrån, men vår lägenhet kommer inte vara beboelig. Vi tänkte att vi passar på att ta en semester då, åker till Umeå och lite annat. Har ni tips på något semesterställe i Sverige som är bebisvänligt så säg till! Vi har verkligen INGEN aning vad vi ska hitta på, eller vart vi ska bo. Men – allt löser sig. Om vi lyckades ha det jättebra på sjukhuset när folk brukar må som sämst kommer vi nog lyckas vända det här till något bra också. Tänker att det blir mysigt med lite semester 🙂 Nu ska jag gå ut med Loki och börja göra mig klar. Idag ska jag till min revisor och gå genom mina bokslut. Hoppas att ni får en fin fredag! Puss

9 reaktioner på “DUE DATE”

 • Anonym skriver:

  Byske havsbad kan jag tipsa om! Ligger lite norr om Skellefteå, perfekt för barnfamiljer, just vid havet 🙂

 • Linnéa skriver:

  Hej! Om ni gillar att vara i skärgården så kan jag rekommendera att hyra något hus på Blidö, Yxlan eller Furusund 🙂 ligger i Stockholms norra skärgård och det går att ta bilen hela vägen dit. Har själv landställe på en ö i närheten men för att ta sig dit behöver man egen båt. Kram!

 • J skriver:

  Om jag var ni skulle jag bara ta dagen som den kommer o följa efter solen typ.

  Vi spenderar 3-4 veckor utomlands varje sommar för att solsäkra semestern och åker alltid med flera andra familjer för att det blir så mycket roligare för alla, men jag förstår att ni vill stanna i Sverige med en liten bebis.

  Bilar ni upp till Umeå? Vi har hus i höga kusten och tycker att det är paradiset på jorden!

  Ni kommer ha en magisk semester oavsett vart ni befinner er, det är jag säker på. Två föräldrar och en liten bebis som ligger kvar där man lägger den är magi bara det?

  En helt annan grej; jag kan inte kommentera på dina stories- betyder det att jag inte är tillräckligt pålitlig??

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack för tipsen:* vi bilar!!! Jag vet faktiskt inte vad det beror på?? Har inte ställt in nåt 🙁 kram!

 • Nina skriver:

  Varför föddes hon så tidigt? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.