KUSINMYS

Lite babyspam här idag men kolla vad söta kusinerna var igår! Vi hängde hela dagen. Min kille lagade pannkakor på Gainomax recovery vanilj (fan vad gott det blev, man tar det istället för mjölk bara!) och Vickan gjorde scones. Sen på kvällen lagade vi (min kille igen haha) dom sista rätterna i matkassen, blev supergott.

När vi la tjejerna på golvet började dom äta på varandra, så vi fick fota snabbt innan det var dags för mat för båda haha! Det är inte lätt att fota bebisar, ska jag säga 😉 Så kul att vi snart bor bredvid varandra. Imorse hade min kille samtal med företaget som ska göra stambytet, och hittills ser det fortfarande ut som ett kaos med allt som är rivet i lägenheten. Längtar tills det börjar hända lite mer, så ska jag visa er. Just nu håller jag mig hemma med Lou eftersom vi inte vill ta in henne i kaoset.

Idag har jag fotat lite, och fixat lite jobb jag behövde ta tag i. Älskar att jag innan jag fick Lou tänkte ”ska försöka bara jobba 25%”, det är inte direkt så att det finns något annat val haha! MEN jag är SÅ glad att jag får spendera massa tid med henne och att jag ändå hinner jobba lite grann då jag älskar att jobba, hade blivit tråkigt om det var helt dött här i 1 år typ. Vi får se hur jag känner när Lou börjar bli lite större, men just nu känner jag att business-Alex är lite på paus och det känns rätt. Så ovant att kolla serier på kvällen istället för att kötta jobb? När man orkar hålla sig vaken dvs….

A little babyspam here today but check out how cute the cousins ​​were yesterday! We hung out all day. My guy made pancakes on Gainomax recovery vanilla (how good it was, you just use it instead of milk!) And Vickan made scones. Then in the evening we (my guy again haha) made the last dishes of the food box, became super.

When we laid the girls on the floor they began to eat each other, so we got to shoot quickly before it was time for food for both haha! It’s not easy to shoot babies, I’ll say 😉 So fun that we live soon next to each other. This morning my boy had a conversation with the company that will do the bathroom and kitchen, and so far it still looks like a chaos with everything that is torn in the apartment. I long until it starts happening a little more, I’ll show you. Right now I’m staying with Lou because we do not want to take her into the chaos.

Today I have photographed a little bit, and done some work I needed to do. Love that before I got Lou thought, ”I’ll try to only work 25%”, it’s not right that there’s another choice haha! BUT I’m so glad I spend a lot of time with her and that I still work a little bit when I love working, had been sad if it was completely dead here for 1 year type. We’ll see how I feel when Lou starts getting a bit bigger, but at the moment, I feel business Alex is a bit on break and it feels right. So not used to watch series in the evening instead of  working? When I can stay awake hehe….

9 reaktioner på “KUSINMYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.