LOU UPDATE: 7 veckor

Heeeeej från Lou och hej måndag! I helgen zoomade jag ut från allt och la all fokus på den här lilla och familjen 🙂 Det var så himla skönt. Öppnade bara datorn igår när vi laddade upp veckans podd, annars lät jag den vara stängd. Välbehövligt efter en kaosvecka.

Lou skulle ju födas i fredags, och är nu 7 veckor. Det har hänt massor senaste dagarna, vet att alla bebisar går genom faser, kanske det är en fas när det egentligen skulle vara födsel? Hon har nämligen inte velat sova i helgen och vaknat massor på natten. Vi har bytt av varandra och varit sjukt trötta, men inatt sov hon äntligen som en stock 🙂 Hon har varit så gullig i helgen, vill vara med hela tiden. Har sjungit barnvisor (haft dom på spotify och sjungit med det jag kan, haha) och hon har gillat det trots min hemska sångröst. Hon har också börjat ge lite fler leenden, även fast dom förmodligen bara är reflexmässiga blir man jätteglad haha.

Det är helt sjukt att hon egentligen skulle vara helt nyfödd och sova jämt, istället har hon varit hyperaktiv. Hon tycker jättemycket om att ligga på mage med en liten kudde under överkroppen, tror seriöst hon skulle kunna hasa sig fram genom rummet om vi la ner henne utan filt. Tror hon kommer bli en väldigt aktiv liten tjej. Det är som att någon knäppte med fingrarna och sa att hon inte är prematur längre, eller gav henne en sjukt stor kopp kaffe. Väldigt roligt dock att hon inte bara sover, älskar att hänga med henne. När hon kollar på en är det som att allt annat försvinner <3 Jag ska visa lite mer av min helg sen. Ville bara kika in och säga hej!

Heeeeej from Lou and hello monday! This weekend, I zoomed out of everything and put all the attention on this little and family 🙂 It was so nice. I just opened the computer yesterday when we uploaded the pod of the week, otherwise I let it be shut. Needed after a chaos week.

Lou would be born last Friday, and is now 7 weeks. It has happened a lot the last days, knowing that all babies go through phases, maybe it’s a phase when it really should be birth? She did not want to sleep for the weekend and woke up in the night. We’ve changed each other and been sick tired, but in last night she finally slept like a baby 🙂 She’s been so cute this weekend, want to be with us all the time. Have sung children’s songs (had them on spotify and sung with what I can, haha) and she liked it despite my horrible voice. She has also begun giving a little more smiles, even though they are probably just being reflexive, you get really happy haha.

It is quite sick that she would really be newborn and sleep all the time, instead she has been hyperactive. She really likes to lay on her belly with a small pillow under her upper body, seriously thinking she could get through the room if we let her down without a blanket. I believe she will be a very active little girl. It’s like someone clenched with the fingers and said she’s not premature anymore, or gave her a big cup of coffee. Very funny though that she not only sleeps, loves to hang with her. When she looks at one, it’s like everything else will disappear <3 I’ll show a little more of my weekend later. Just wanted to peek and say hi!

6 reaktioner på “LOU UPDATE: 7 veckor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.