POLARN O PYRET

I samarbete med Polarn O Pyret 

Omlottbody – HÄR / alla plagg – HÄR 

Hej fina! Äntligen får jag visa det här roliga samarbetet som jag (eller Lou) har. Jag använde själv Polarn O Pyret som liten och har köpt hem massor därifrån till Lou. Jag älskar ju neutrala färger och det har dom gott om, har hittat massa fint och utöver det här ovan en hel del onesies 🙂 Det som är speciellt med deras plagg är att man kan använda dom längre, Lou har på sig stl 50 här ovan och det är fortfarande lite stort, men det går att vika in alla muddar som jag gjort så därför kan hon ha dom nu och ett bra tag framöver = behöver inte köpa nytt hela tiden. Till och med mössan. Alla sömmar är dessutom platta så det skaver inte mot huden. Om ni haft kläder därifrån vet ni att dom håller väldigt länge, och om Lou får syskon i framtiden kommer jag spara allt!! <3

Ett tips för er som ska skaffa barn: Omlottbody (med knäppning som ovan)! Jag har bara köpt hem det efter tips från er. Det skulle vara mission impossible att få över något över huvudet, framförallt när dom är så instabila i nacken. Så smidigt att klä på och av. Kan också tipsa om att dom har jättemånga fina små overaller/sparkdräkter som också är väldigt praktiska.

4 reaktioner på “POLARN O PYRET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.