SPRING IS HERE

Hej fina! HUR HÄRLIGT MED VÅR? Fyfan vad glad jag var igår. Idag regnar det dock men det gör inget, haha. Bara man får lite sol =) Åkte iväg en sväng igår och glömde fota hela mig?? Men körde på all denim plus min fina väska som jag använder så fort jag får chansen. Invigde också ett par nya sneakers, det finns seriöst inget större vårtecken för mig. Dom är från Filippa K och jag ÄLSKAR dom. Hoppas att jag håller dom rena bara… Vet inte hur jag går, men får alltid svarta märken på insidan av fötterna vid knölarna, så måste omedvetet gå med fötterna ihop typ?? haha! Har också hittat så fin jeansjacka man kan skymta, ska visa den sen! Har letat efter en jag gillar väldigt länge. Gillar ni att se vad jag har på mig? Dvs när jag inte sitter hemma i kräkig t-shirt 😉

Nu ska jag alldeles strax mot min kiropraktor. Ska bara jobba en stund först. I eftermiddag ska jag och Vickan podda också, och våra killar ska få svara på lite frågor som vi läser upp. Typ varför min kille inte vill synas i mina kanaler. Vet inte riktigt vad han ska svara så det blir roligt för mig med haha! Och snart är det helg = mamma kommer!!! Ser så mycket framemot att hon ska få träffa Lou. Uppskattar min mamma ännu mer efter allt jag nu fått gå genom. Bästa som finns! <3 Vi hörs sen.

(reklam för Bring Sportswear): PS ikväll kl 21 är det FLASH SALE med 50-90% på alla produkter på Bring Sportswear. Kolla min IG-story kl 21 för att få infon. Puss

Hello cuties! HOW NICE WITH SPRING? Hey, how happy I was yesterday. Today, however, it rains but it does not matter, haha. Just as long as I get some sunshine =) Went away yesterday and forgot to shoot the whole me?? But I had on all denim plus my nice bag that I use as soon as I get the chance. Also had a premiere with a pair of new sneakers, there is seriously no bigger sign on spring for me. They are from Filippa K and I LOVE them. Hope I keep them clean… I do not know how I’m walking, but I always get black marks on the inside of my feet at the tubers, so unknowingly have to walk with my feet together??? haha! I have also found such a nice jeans jacket you can see a little off, will show it later! Have been looking for one I like for a very long time. Do you like to see what I’m wearing? When I’m not home in a puked t-shirt 😉

Now I’m going to my chiropractor shortly. I just have to work for a while first. This afternoon, me and Vickan will pod, and our guys will answer some questions we read. And soon it’s weekend = mom is coming !!! Looks so much forward that she will meet Lou. I appreciate my mom even more after all I’ve gotten to go through. The best there is! <3 I talk to you later!

PS: Tonight at 21 (9 pm cet+1) it’s a FLASH SALE at Bring Sportswear with 50-70% off everything on Bring Sportswear. Check out my IG story at that time for more info. x

9 reaktioner på “SPRING IS HERE”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Längtar så mycket efter de poddavsnittet 😀 Nu hoppas jag bara att din sambo och Erik inte låter lika lika som du och Victoria för då blir det omöjligt att urskilja vem som är vem 😉

 • Sandra skriver:

  Jaa!! ? gärna mer outfits!! Kul med lite variation på inläggen. Jeansen ser riktigt snygga ut! Vad är det för märke och modell? Tack för en fin blogg <3 det är så roligt att följa din med graviditet och barn. Jag fick själv barn för 5 dagar sedan. Det absolut största och vackraste jag varit med om.

  • Alexandra Bring skriver:

   Dom kommer från nakd, kolla min IG story på onsdag :* tack själv <3 och grattis!!!!!

 • Lena G skriver:

  Where is this cool jeans from with the cut at the ancles? So nice!

 • Isabelle skriver:

  Finns det några av tightsen från Bring Sportswear som är höga i midjan, eller kommer det komma in några tights som är höga i midjan? Alla tights är sååå snygga, men jag vill ha några som är höga! Måste även säga att jag älskar eran podd, ni är grymma!

 • Joss skriver:

  Hej! Vart är skorna ifrån?
  Älskar din blogg och er podd!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.