THE FIRST WORKOUT

Åh herregud vad skönt! Igår körde jag äntligen mitt träningspass. Jag var ju hos min kiropraktor där jag fick testa använda magen i olika lägen och hon kände efter delning. Mina magmuskler har gått tillbaka och ingen delning / ”tuppkam” kom = jätteglad Alex! All bålaktivering måste gjort sitt 🙂 Men med det sagt så var det dags att träna. Jag körde genom hela kroppen lite lättare än vad jag brukar köra, men allt kändes jättebra och jag kände mig inte ens svag? 2 månader var det sen mitt senaste träningspass. Jag gick seriöst runt och log på gymmet haha. I vanliga fall brukar jag se arg ut för att ingen ska prata med mig. Men jag kunde inte låta bli att bara le över hur kul det var att få träna. Endorfinerna strömmade verkligen! Det här kommer dock bli mina träningsbilder framöver om jag inte lyckas få med någon att träna med enligt mitt schema 😉 Nej då, lovar bättre. Det krävs lite mer planering med träningen nu, men jag och min kille tänkte att vi kör varannan dag så hinner vi ses också på kvällarna!

Om ni undrar hur jag aktiverat bålen har jag ”fäst” den storyn på min Instagram-profil där jag visar i en video. Mycket lättare att posta i videoformat där än att försöka förklara. Det har i alla fall hjälpt mig och jag började göra det direkt mina eftervärkar släppte. Jag har aktiverat bålen varje gång jag gått i trappor (varje dag med Loki x antal gånger). Det handlar bara om att komma ihåg att göra det. Har nog gjort det ca 50-100 gånger per dag. Började med bålaktivering under graviditeten redan. Om man inte har stark bål och istället aktiverar yttre magmusklerna får man den här ”tuppkammen” och det syns på magen när man tränar och det kan förvärra en delning. Eftersom jag aldrig varit gravid innan ville jag dubbelkolla att allt såg rätt ut innan jag satte igång då jag inte har så mycket erfarenhet. Det är helt sjukt men efter att ha kört ryggövningar igår var det som att någon knäppte med fingrarna och min hållning gick tillbaka till sitt vanliga jag istället för hösäcken som är van att mata Lou. Kände bara att – nu!!! är jag tillbaka. Det kändes bra för mig att komma igång innan mina muskler försvann och mina problem började dyka upp igen. Jag har jobbat så hårt med att bygga upp en välbalanserad stark kropp, och jag ville inte börja om på ruta 1 men samtidigt inte stressa något och landa i omställningen av barn, sömnbrist etc. Det här blev en perfekt start! Jag trivs så bra i att känna mig stark. Det är en fantastisk känsla.

14 reaktioner på “THE FIRST WORKOUT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.