LOU UPDATE: 2 månader

Hej fina ni! Här kommer en liten uppdatering om Lou 🙂 Idag var det två månader sedan hon föddes. Det går snabbt men samtidigt känns det som en evighet. Egentligen skulle vi just ha fått henne/få henne men hon har ju hängt med oss ett tag nu. Idag var vi på läkarkontroll och Lou fick sitt första vaccin. Hon har sovit dåligt inatt och kommer förmodligen sova dåligt igen pga vaccinet, väldigt vanligt med magont och hennes tarmar är lite omogna ännu så hon är lite extra känslig.

Nu väger hon 3640g och när hon föddes var det 2086g, så hon är snart dubbel! Hon är 51 cm och allt går uppåt, hon var 43 cm när hon föddes. Jämfört med andra 2-månaders är hon ju fortfarande mini på kurvan! Hon har i veckan börjar fixera blicken mycket bättre och hänger med när man flyttar på huvudet. Så kul!!! Det känns lite mer som att hon ser en nu 🙂 Jag har appen The wonder weeks, och enligt den är det 19 dagar till hennes första ”leap”. Man räknar baserat på BF så vi får se hur det stämmer in, spännande!! Förutom inatt och igår har hon börjat sova mycket bättre på natten, hon knorrar inte lika mycket. Hon har dock börjat äta mycket oftare och mindre mängder, men det är bra för hon är väldigt glupsk annars och är en riktig kräkbebis.

Tycker det är så mysigt att hon är mer och mer med, man får en helt annan respons. Njuter verkligen men samtidigt är man ivrig på vad som ska komma, haha! Längtar tills hon börjar le och skratta (mer än reflexmässigt). Kommer dö söthetsdöden då!!! <3 Vår älskade lilla unge. Nu börjar hon se hungrig ut… måste dra innan det blir livat här! 😉

11 reaktioner på “LOU UPDATE: 2 månader”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.