EN TRÖTT FREDAG

Hej fina och hej fredag! Den här fredagen är jag lite tröttare än vanligt, så ni får se en bild från i veckan när jag spelade in en haul och var lite mer representabel. Jag har varit lite off i  hjärnan den här veckan. Min kille jobbar stenhårt just nu med jobb + vår lägenhet och därför har jag tagit Lou tre nätter när han gått upp tidigt. Så typ 2 h sammanhängande sömn som max har gjort sitt, är helt över i huvudet. Jag hatar att sova på dagtid så om jag sover dåligt på natten är jag en zombie. Men – det kommer vara en hektisk period för oss i några veckor men sen kommer vi ha vårt drömhem och FAN vad vi ska njuta av det sen. Min kille är så duktig!! Jag får göra ”lyxgöra” med Lou och han är där och sliter, så duktig.

I lägenheten har vi nu byggt upp nya väggar och fixat med el osv. Nu kommer strax stambytet sätta igång = nya badrummen kommer på plats, eller i alla fall grunden sen kommer vi sätta dit bl a glasdörr, spegel etc. Det som är kvar nu som kommer vara lite roligare att följa är badrummen, köket, målningen, golven, stuckaturerna och sen såklart inredningen. Ska se om jag kan svänga förbi där i helgen och ta någon bild även fast det är väldigt intetsägande just nu =)  Lou är lite needy idag, hon tog vaccin i förrgår så tror hon har lite ont i magen. I helgen kommer pappa på besök och ska få träffa henne, så kul! Hoppas jag är lite piggare, får svepa lite koffein annars. Nu ska jag krama om min lilla flicka och massera hennes mage! Puss

Hi babes and hello Friday! This Friday, I’m a bit tired than usual, so you can see a picture from this week when I recorded a haul and was a little more representative. I’ve been a bit off the brain this week. My guy is working hard now with work + our apartment and so I have taken Lou three nights when he got up early. So type 2h continuous sleep has done is completely over in the head. I hate to sleep during the day so if I sleep badly at night I’m a zombie. But – it will be a hectic period for us for a few weeks but then we will have our dream home and DAMN what we will enjoy it later. My guy is the best!! I have to do the luxury care with Lou and he’s there and struggling, he’s so good.

In the apartment we have now built new walls and fitted with electricity etc. Now the straw change will start right = the new bathrooms will come in place, or in any case, we will put our glass door, mirror, etc. The rest of the time, which will be a little more fun to follow is the bathrooms, the kitchen, the painting, the floor , the stucco and then of course the interior. I’ll see if I can swing there over the weekend and take a picture even though it’s very bland nowadays =) Lou is a little needy today, she took a vaccine last day, so she thinks she’s got a little pain in her stomach. This weekend, Dad comes to visit and will meet her so much fun! I hope I’m a little bit more well rested, or I’ll just get some caffeine to swallow. Now I’ll hug my little girl and massage her belly! Kiss

2 reaktioner på “EN TRÖTT FREDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.