FISH TACO-RECEPTET

Hej fina ni! Flera av er har efterfrågat receptet på Fish Taco som jag la upp här innan, och här kommer det! Tur att jag hade fotat en bild av det, det blev väldigt gott =) Rensade min dator igår och hittade den äntligen. Min dator såg värre ut än min garderob (jag gömmer min klädhög inne i garderoben hehe, enda stället jag har kaos på, det spelar liksom ingen roll hur ofta jag fixar, det blir ALLTID kaos där) men nu är den helt städad och tömd, datorn alltså! Jag för alltid över alla bilder på externa hårddiskar, och nu hade jag inte hunnit göra det sen innan Lou kom. Det var typ 100gb bilder..

Idag ska jag fota en kampanj jag ska göra, så jag ställde larm för första gången på en evighet. Lou ville vakna före larmet men tog henne till sängen och fick henne att somna om så jag fick mina sista 20 minuter, dom är fa-an viktiga haha! I veckan har jag tänkt prova en ny grej, fasta läggtider och vakningstider för henne. Läst att barn mår väldigt bra av rutiner som oss vuxna, men inte riktigt säker på när man ska börja? Kommer inte alls vara nitisk med mat och vila under dagen, även fast många förespråkar det känner jag att hon ska få äta och sova när hon vill. Nu ska jag fixa mig! Puss

3 reaktioner på “FISH TACO-RECEPTET”

  • Alexandra skriver:

    Jag skulle börja med att ha rutinen att gå ut på promenad samma tid varje fm och em, Loki måste ju ändå ut. ? Sedan när barnen började äta puré blev det mer och mer fasta mattider. Med sonen så blev det sovtid vid lämning och hämtning av storasyster till och från förskolan. Lycka till ?

  • Malin skriver:

    Min bm har alltid sagt att sömn föder sömn! Vet dock inte hur länge i ålder det stämmer….? Kan ju inte vara så i evighet direkt. ?

  • Therese skriver:

    Chilla med fasta tider!! Det finns absolut inget hos en så liten bebis som kräver ”rutiner”, följ barnets behov istället. Oftast hamnar barnet ändå i sina egna rutiner, det behövs sällan en vuxen som styr och ställer över det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.