MOM DAY

Hej fina ni! Haha alltså att försöka fota tre bebisar samtidigt, det var lättare sagt än gjort?! Lou vände sig dessutom två gånger mot sidan, wtf? Hon får gärna ligga kvar på rygg ett tag till, känns lite farligt om hon börjar rulla omkring utan någon kontroll på kroppen, lilla starka tjejen <3 Men så kul när det händer nytt, får se om det var slumpen eller om det händer mer!

Sanne & min syster var här, vi beställde mat från foodora och satt och snackade några timmar om BEBISAR. Haha! Det är skönt att man kan snacka om det non-stop med andra i samma situation, utan att det blir tråkigt för någon 😉 Så kul att Sanne kommer bo i Stockholm framöver, då har vi en egen liten mammagrupp! Perfekt för oss lite introverta (jag och Vickan hehe) som har barn i nästan exakt samma ålder. Sanne var ju beräknad 3 dagar efter mig, så sjukt!

Jag skrev ju här att jag kände att jag behövde börja göra saker, och det har jag verkligen gjort! Jag ska uppdatera er om helgen men ville bara visa upp dom här småttingarna 🙂 Har fått lite energi av dagarna som varit. Kände mig lite låg innan, jag antar att jag behövde leva lite efter 9 veckor halvt isolerad!

Hello, you guys! Haha, trying to shoot three babies at the same time, it was easier said than done?! Lou turned twice to the side, wtf? She can keep lie on her back for a while, feeling a bit dangerous if she starts rolling around without any control on her body, little strong girl <3 But fun when things happen again, we’ll see if it was random or if it happens more!

Sanne & my sister was here today, we ordered food from Foodora and sat and talked a few hours about BABIES. Haha! It’s nice that you can talk about it non-stop with others in the same situation, but it’s not boring for anyone 😉 So fun that Sanne will live in Stockholm in the future, then we have our own little mother group! Perfect for us a little introvert (me and Vickan hehe) and that we have children of almost the same age. Sanne was calculated 3 days after me, so crazy!

I wrote here that I felt I needed to start doing things, and I really did! I’ll update you about the weekend but just wanted to show up these little things 🙂 I have gotten a lot of energy from the days that have been. Felt a little low before, I suppose I needed to live a bit after 9 weeks half isolated! 

3 reaktioner på “MOM DAY”

  • Rebecka skriver:

    Ååå så gulliga allihopa <3 Jag har inte ens barn men får ju fasen baby-cravings när jag läser era bloggar och lyssnar på podden! Men alltså är inte Ellie sjukt lik Victoria?! Tycker redan att man ser det, särskilt på dessa bilder!

  • N skriver:

    Sötaste jag sett!! Haha Lous min på bild 2 ? man blir riktigt bebissugen ?

  • Karin skriver:

    Så söta allihopa! Kul att ni (och de) kan ha sällskap av varann. Ha en fin dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.