SUNDAY STROLL

Hej fina! Och hej underbara söndag 😀 Bjöd hem min kompis Emma och hennes hund, som är Lokis BFF för lite söndagshäng <3 Vi beställde hem mackor från René Voltaire och käkade i solen på balkongen, sen tog vi hundarna, Lou och vagnen på en promenad. Vi gick förbi lägenheten och sa hej till min kille, och visade renoveringskaoset för Emma.

Efter att vi varit där tog vi med hundarna till en hundpark bredvid vår nya lägenhet, och den var SÅ bra. Enda hundparken jag hittat som Loki inte kunde smita ur, perfekt!!!! Där kommer vi hänga mycket framöver.

Ikväll ska jag hänga med min kille, han har varit i lägenhet och kämpat varje kväll så ser väldigt mycket framemot att få umgås lite. Han är verkligen min bästis, saknar honom! Om 2 månader flyttar vi ut härifrån, och det ser ut som att lägenheten kanske kommer vara klar då. DRÖM isåfall. Längtar tills vi kan starta vårt nya liv i VÅR drömlägenhet. Känns heeeelt galet!

12 reaktioner på “SUNDAY STROLL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.