FÖRSTA EVENTET

Hej fina ni! Om ni visste hur många gånger jag har försökt blogga men sedan har det kommit saker mellan, t ex en baby som behöver mig! Igår började vi dagen med att dra på ett event med Aco minicare och jag och syrran tog med oss våra små. Det gick så bra, dom var lugna hela eventet.

Efter det började en dag med kaos? Både jag och Vickan har haft turen att ha väldigt lugna bebisar, men igår var dom inte speciellt nöjda, vi tänkte sitta ute i solen på balkongen men det slutade med ca 30 minuter totalt på hela dagen, resten av dagen gick till att trösta, mata, försöka söva haha. Dock somnade hon riktigt gott igår, och sen sov hon till 04.30 för att sedan äta lite och sedan sova till 9.30. Min kvällsrutin börjar ge resultat, herregud vad skönt! Börjar känna mig som en människa igen. Nu är Lou sitt vanliga jag, så jag vet inte om det var pga jag väckte henne på morgonen.

Annars har jag njutit av det MAGISKA vädret. Man vet aldrig hur vädret blir resten av sommaren så passar på nu helt enkelt. Förra sommaren jobbade jag typ alla soliga dagar, tänker inte göra om samma sak i år =) Nu är jag ju mammaledig så försöker att njuta av det på bästa sätt.

Hello, you guys! If you knew how many times I have tried to blog but then things have come up, for example a baby that needs me! Yesterday we started the day with an Aco minicare event and me and the sister brought our little ones. It went so well, they were calm the whole event.

After that began a day of chaos? Both me and Vickan have been lucky enough to have very calm babies, but yesterday they were not particularly happy, we were going to sit outside in the sun on the balcony, but it ended with about 30 minutes totaling all day, the rest of the day went to comfort, feed , try to get them to sleep haha. However, she fell asleep very well yesterday, and then she slept until 4.30pm to then eat a little and then sleep until 9.30. My evening routine starts to yield results, oh my good! Start feeling like a human again. Now Lou is her usual her again, so I do not know if it was because I woke her up in the morning.

Otherwise I have enjoyed the MAGIC weather. You never know how the weather will be the rest of the summer so it’s easy now. Last summer I worked kind of all sunny days, do not think about doing the same thing this year =) Now I’m off work so I try to enjoy it the best.

7 reaktioner på “FÖRSTA EVENTET”

 • Kathrin skriver:

  Snyggaste mammorna ever alltså…

 • Malin skriver:

  Hur går det till att vara mammaledig som ”influencer”/bloggare? Är du bara mammaledig på ”halvtid”? Och hur blir det med mammapenning??

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag är ledig 75% och jobbar 25% av det jag tidigare jobbade =) Sen om jag jobbar fulla dagar eller åker iväg på jobb tar jag ingen mammapenning den dagen. Lite speciellt då jag inte kan va ledig 100% men funkar jättebra att hinna lite jobb också även fast det inre alls är som förr! Kram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Är så glad att Vican har börjat le på bilder. Ni båda har så vackra leenden och man blir så glad 😀 Vi ska ha 29 grader idag 🙁 FÖR VARMT!

 • Michaela skriver:

  Hej! Först och främst, vad roligt att ni bär era barn i sele! Finns såå många fördelar med det, förutom att det är smidigt då 😉 Jag skulle dock rekommendera er att välja en annan sele som är ergonomisk för både er och bebis. I babybjörn får inte bebis c-kurvan i ryggen i deras sele som de kallar ergonomisk, pga att ryggplattan är för hård. Det är absolut inte farligt att bära i Babybjörn, men ju tyngre barnet blir ju tyngre kommer det bli för er som bär också. Läs gärna här, från en blogg som jag hittade om just detta. https://kajsakanel.wordpress.com/2013/09/02/ergonomisk-barsele-vs-babybjorn/

  • Anna skriver:

   Bra tips!! Ergonomiska bärselar borde egentligen vara det enda som säljs, men av nån märklig anledning har Baby Björn blivit stort i Sverige. Varken funktionellt för barnet (höfter/rygg) eller för bärarens komfort. Ergobaby, Tula, Lenny Lamb, Manduca är exempel på märken som är ergonomiska. Jag har burit vår son massor, då han vägrade åka vagn, är så oerhört tacksam för att någon gav mig info om bärselar/bärsjalar, annars hade min rygg pajat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.