YESTERDAY

Hej fina ni! Njuter av solen och är lite frånvarande från jobb. Igår tog jag och syster våra små på premiärturen till stan. Lou var seriöst vaken hela dagen?! Trodde bebisar sov i vagn haha! Hon spydde på mig och sängen på morgonen som ni ser på sista bilden. Helt sjukt när någon spyr på en och man ändå pussar dom. Balkongen har blivit väl använd dom senaste dagarna och till och med jag börjar få lite färg =) Har kört utan smink hela veckan och är utan fransar för första gången på jag vet inte hur länge. Befrielsen när man kan gnugga ögonen!!!!!

Igår såg vi Lets dance och ikväll blir det eurovision. Vickan och Erik är här och jag tror min killes brorsa kommer också. Mys! Vi ska grilla hamburgare och äta i solen. Jag är så sugen på halloumiburgare, så det passar perfekt. Så extremt glad över dessa extra sommardagar. Såg att det ska regna igen nästa vecka så passar på att njuta lite till, sen blir det mer jobb och to-do’s i fokus.

Måste bara tipsa om cafet längst upp i NK (samma som barnavdelningen) om ni är i stan med barn. Vi tog en fikapaus där och matade barnen. Så lugnt och skönt!!!

7 reaktioner på “YESTERDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.