PODDAVSNITT 21

Måndag = ny podd uppe sen igår! 🙂 I veckans avsnitt berättar Vickan om sitt 24 h skräckdygn på event, vi leker Vem? och lite annat. Så kul med podden, oavsett hur trött jag är får jag alltid energi till och av den.

Annars? Jag är så sjukt över som person just nu, haha. Tröttheten har nått en ny nivå. Igår natt vägrade Lou sova och efter bara 2 h sömn och kl började bli morgon vaknade min kille och jag började gråta som fan. När man är så trött blir man typ desperat efter sömn. Fick lite avlastning och sov några h. Förra veckan förstörde jag Lous rutiner så jag får skylla mig själv. Vi har gjort saker på kvällarna så hon har somnat sent och dessutom varit väldigt needy och vägrat somna om när hon vaknat. Tror de är utvecklingsfas nummer 1. Eftersom min kille sliter i lägenheten kör jag 100% Lou och dessa dagar har det inte funnits utrymme till så mycket mer. Men det är så sjukt, hur död man än är så lyser hela världen upp när hon kollar på en. Lilla älsklingen, men jag hoppas jag kan få in henne i rutin igen i veckan <3 Bloggen har fått lida lite pga jag är levande död just nu typ.

Idag ska vi åka och fixa pass till henne. Hoppas det passar att vara vaken då 😉

9 reaktioner på “PODDAVSNITT 21”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Fick så ont i magen när Victoria berättade om resan och blir faktiskt lite upprörd över att ingen verkade ha reagerat eller brytt sig över att hon var ensam? Jag vet att hon i podden sa att det var mer ”hennes fel” fast ärligt talat så tycker jag inte det. Är man ensam bland en massa folk man inte känner då är det inte som att man vågar gå fram och försöka hänga med i någon annans samtal. Känner att någon borde noterat att hon faktiskt var ensam och bjudit in henne till sin grupp. Kanske blir man lite avskräckt då Victoria är såpass stor i denna branschen men ingen ska behöva känna sig ensam i ett rum fullt av människor 🙁

 • Annie skriver:

  Usch jag mådde så dåligt när Victoria berättade om sin resa. Hatar sådana situationer och kände så igen mig, tänkte bland annat på en fest jag var på med massa nya okända kollegor, det var så hemskt ända tills jag tillslut hittade en 50+ kvinna (jag var 25) som var rätt skön att prata med. Er podd är så härlig och man får inspiration till att bara vara sig själv, att det är okej att vara introvert, extrovert eller vad man nu känner sig som. Kram till er!

 • Charlotte skriver:

  TACK för att du ger en mer sanningsenlig bild av att vara mamma. Älskar att du inte har en massa putsade fasader om att det är rosenrött dygnet runt utan hur enormt tufft det kan vara emellanåt. Jag har en 10 månaders hemma som inte sovit bra på tio månader, var värst de tre första månaderna. Det är så tungt när klockan närmar sig 06 och hon vägrar sova. Sömn är verkligen tortyr när den uteblir. All cred till ensamstående!

  Fortsätt skriva så nyanserat och fint som du gör. Viktigast är din hälsa och sömn, kom ihåg det. Inte bloggen även om det är ett jobb <3 kram!

 • Johanna skriver:

  Hoppas rutinerna sitter snart igen 🙂

 • Felicia skriver:

  Ja kan ni snälla spela frågesport o podden! Jag är så obekväm med sånt pga allmänbildad är den enda formen av smart som känns accepterat i samhället. Så kanske hade gjort mig mer bekväm att höra att ni vågar bjuda på er själva 🙂 tack för favoritpodden!!

 • Anna skriver:

  Att ta hand om en nyfödd är ju oftast hundra gånger jobbigare än att renovera en lägenhet. Var rädd om dig, och tänk inte på det som att du ”får avlastning”, för ansvaret är inte ensamt ditt. Just nu är det snarare din kille som får avlastning från dig, så att säga. 🙂
  Jag och min man delade så mycket vi kunde från start, jobbet som föräldraledig har vi sett som mycket viktigare än det vanliga jobbet, därför måste den sova ordentligt. (Dock har vår son inte sovit bra sitt första år, gick inte att sova med honom på dagen för han sov max 10 min i taget).
  Ser så många mammor runt mig som tar större barnansvaret och fixar allt och är uppe och matar på nätterna trots att de ger ersättning, då man ju verkligen kan passa på att dela. Inte sagt att det är så för er, och ni har förstås den uppdelningen som passar er bäst, och jag har ju ingen inblick i ert liv osv. Haha nu spårade denna kommentar, sorry. Ta hand om er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.