SUMMER NIGHTS

Hej hjärtan! Från en MYCKET piggare Alex. Min kille tog Lou inatt och jag fick sova flera h i streck = ny människa. Hade också en så himla mysig dag och kväll igår. Vi bestämde oss för att ta en långpromenad med Loki, gick till en liten park och tränade honom sen fortsatte vi upp i en större park.

Hello heart! From a VERY much more energy filled Alex. My guy took Lou last night and I had to sleep several hours in line = new person. Also had such a nice day and night yesterday. We decided to take a long walk with Loki, went to a small park and practiced with him then we went up to a bigger park.

Kolla hur idylliskt. Vi dog av det perfekta vädret och lyckan man får av svensk sommar. Allt kändes bara så perfekt.

Check out how idyllic. We died of the perfect weather and the happiness one gets of Swedish summer. Everything just felt so perfect.

Min kille fotade en fågel haha. Han gillar naturbilder så den får vara med för hans skull 😉

My guy photographed a bird haha. He likes nature pictures so it may be here for his sake 😉

Vi provade Babybjörns nya bärsele Mini som vi har fått testa. Den är utformad för nyfödda och är helt öppen mellan kroppen och selen så man kan köra hud mot hud, plus extremt mjuk så formar sig efter bebis. Vi gav den 10/10. Bärsele är förövrigt så SJUKT smidigt. Använder det varje gång jag ska gå ut med Loki så slipper jag böka med vagnen. Lou tycker jättemycket om att få vara med och vara nära.

We tried Babybjörn’s new carrier Mini, which we have tested. It is designed for newborns and is completely open between the body and the carrier so that you can do skin against skin, plus extremely soft so shapes after baby. We gave it 10/10. Carriers are by the way so nice. Using it every time I’m going out with Loki, I do not have to mess with the stroller. Lou likes to be close.

När vi gått ett tag kände vi att vi skulle passa på att äta ute. Jag kom med den briljanta idéen att vi skulle gå till Meno Male för att käka pizza. Det är det mest negativa med att vi flyttar, vi kommer inte längre kunna spontankäka där. Favoritpizzan! Funkade även skitbra att ha henne i selen när vi käkade. Sprang upp och lämnade Loki innan vi käkade.

When we walked for a while, we felt that we would be nice to eating out. I came with the brilliant idea that we would go to Meno Male to have pizza. It is the most negative that we move, we will no longer be able to spontaneous eat there. Favorite pizza! Also, did work well to have her in the carrier when we ate. Ran up and left Loki before we had food.

Efter en stund började jag sakna min lilla tjej så plockade ut henne. Så fick hon vara med och titta på sin pappa =)

After a while I started missing my little girl so picked her up. Then she could hangout and watch her dad =)

Smälter varje gång jag kollar på henne. Sjuk känsla, tror alla mammor känner så med just sina barn? Man tycker att ens barn är det finaste i världen.

Melt every time I look at her. Sick feeling, do all mothers think so with their children? One thinks that one’s child is the finest in the world.

Efter pizzan var det givet med deras friterade pizzadeg med Nutella. Vi var dock riktigt sega så vi bestämde oss för att köpa med det hem, så satt vi på balkongen och njöt av en riktig svensk sommarkväll. Nu, nu lever man!

After the pizza it was time for their fried pizza dough with Nutella. However, we were really over so we decided to bring it home, so we sat on the balcony and enjoyed a real Swedish summer evening. Now, this is life! 

17 reaktioner på “SUMMER NIGHTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.