OUT WITH THE FAM

Hej babes! I veckan har vi Erik och Vickans bil eftersom dom är iväg på äventyr, så igår passade vi på att åka till MOS för att jag ville att min kille skulle shoppa, haha! Vi tog babyskyddet och satte fast det på vagnen, Stokke har ett babyskydd med besafe som man kan klicka i chassit direkt, SÅ smidigt!

Hi babes! This week we have Erik and Vickan’s car because they are off on adventures, so yesterday we made the effort to go to MOS because I wanted my boy to shop, haha! We took the baby car chair and put it on the wagon, Stokke has one with Besafe that you can click in the chassi directly, SO smoothly!

Vi kollade även lite inredning för att få inspo, jag är inte alls mycket för tv-bänkar så försöker hitta inspo till en fin, tyckte det var fint i grått även om det inte riktigt är en sån modell jag vill ha.

We also checked out some decor to get inspired, I’m not much at all for TV benches so I’m trying to find a nice look, thought it was fine in gray even though it’s not really that model I want.

Tyckte den här färgen på bordet var så fint, tror vi kommer köra på liknande! Och så svarta stolar till. Kommer bli SÅ fint. Hittade också en jättefin ljusstake på auktion som skulle passa, men vi får se vad den landar på =) Min kille har öppnat mina ögon för antikviteter, vet inte om det är bra eller dåligt haha, en dyr hobby.

Thought this color on the table looked so nice, think we will have on like it! And black chairs too. Will be nice. Also found a giant candlestick on auction that would suit, but we’ll see what it lands on.) My guy has opened my eyes for antiques, do not know if it’s good or bad haha, an expensive hobby.

Jag passade på att ta lite selfies när min kille var i provhytten, man får passa på! Älskar dessa shorts förövrigt, min bästa syrra köpte hem ett par Levis shorts till mig eftersom hon hittade ett par till sig själv som satt bra. Kommer leva i dom i sommar <3

I was taking some selfies when my guy was trying on clothes! Love these shorts by the way, my best sister bought home a pair of Levi shorts for me because she found a pair of herself who looked good. Will live in them this summer <3

När vi var klara var Lou hangry, och vi passade på att äta på Klang. Vi fick sitta lite avskilt och hade varsitt litet bord och Lou mellan oss, perfekt ju! Så mysig kväll. Bästa sommaren, jag äskar det.

When we were done, Lou was hangry, and we were eager to eat at Klang. We got to sit a bit separated and had a small table and Lou between us, perfect! So cozy evening. Best summer, I love it.

13 reaktioner på “OUT WITH THE FAM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.