LOU UPDATE – 3 månader

Hej fina! Ledsen för dålig uppdatering men igår hade vi vår största kaosdag hittills. Lou hade ont i magen + fick sitt tremånaders vaccin = KAOS. Hon var nog lite extra känslig o trött efter vaccinet, hon bara skrek mitt lilla hjärta. Men efter ett lyckat blöjbyte blev hon ”sig själv” igen och vi kunde andas ut. Paniken när man vet att ens barn har ont, började nästan gråta själv.

Imorgon är det i alla fall 3 månader sedan Lou föddes. Hon skulle egentligen vara 6 veckor och jag skulle väl säga att hon är någonstans där mitt mellan. Hon väger 5 kg nu vilket är ”standard” vid 2 månader så hon äter sig ikapp i alla fall 😉 hon känns annars väldigt nöjd och mysig. Fick i veckan lite panik av hur stor hon blivit och hur snabbt det går, skulle vilja pausa tiden pga separationsångesten med min lilla lilla bebis. Vet att det kommer bli roligare och roligare, men jag får ändå lite panik av att hon ska bli stor och att hon snart inte kommer vilja sova på min mage. Att ha en bebis är verkligen det mysigaste som finns. Kommer sakna den här perioden SÅ mycket trots att vi fått nästan två extra månader med liten bebis. Vet att det finns massor att se framemot men åh vad bebis är livet. Kanske kommer bli besatt och skaffa 15 barn bara för att alltid kunna ha en bebis. Haha, nä skoja bara! Men underbart är det <3

13 reaktioner på “LOU UPDATE – 3 månader”

 • Charlotte skriver:

  Vad skönt att allt går så bra! Vilket märke på nappflaskor använder ni? Hur lång tid tar det för henne att dricka upp hela flaskan ungefär?

  • Alexandra Bring skriver:

   MAM 🙂 hade dock ingen aning om att napp 1 (som följer med i anti cholic) är för bröstmjölk. Det tog 1-1.5 h förut, men sedan jag bytte till napp 2 tar det ca 30 min med pauser 🙂

   • Diana skriver:

    Oj hade heller ingen aning att napp1 vet för bröstmjölk. Men minns när jag bytte till napp 2 så kom det för fort o han satte i halsen flera ggr… 🙂

 • S skriver:

  Skönt att det blev bättre med er lilla söta Lou! Jag har ett tag funderar på att du och Vickan har olika efternamn. Är det något du vill berätta mer om varför det är så? Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   <3 Tack! Jag bytte till mammas efternamn. Lysnsa på vårt första poddavsnitt om du vill höra mer. Kram!

 • Therese skriver:

  Förstår exakt vad du menar! Jag fick också min dotter 33+1 som dig och trots dom extra veckorna så vill man stanna tiden med dom små ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Jaa helt sjukt, förstår stressen hos dom som inte fått den extra tiden. Allt går så himla snabbt! Kram

 • Maria skriver:

  Hej! Tack för en härlig och inspirerande blogg 🙂 fråga: blir ni aldrig stressade över att era grannar ska höra Lou skrika och bli besvärade? Kommer själv från Norrland och drömmer om hus, men bor mitt i stan nu och i lägenhet. Vill gärna skaffa barn här och sen flytta hem till norr igen om några år. Är lyhört i vår lägenhet och blir stressad över tanken på att mina grannar ska bli arga om vi skaffar ett barn som skriker (vilket är naturligt såklart). Hur tänker ni? 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack själv :* Nej det har aldrig varit något jag funderat på, inget jag heller har upplevt som ett problem. Jag tror inte vår lägenhet är så lyhörd. Men sen är det ju heller inget man kan påverka, och alla har en gång varit små skrikande bebisar så jag skulle inte bry mig om någon såg det som ett problem. Kram

 • Arta skriver:

  Underbart att du njuter så av din lilla bebis. Den här tiden med sitt allra första barn är så otroligt underbar och speciell. Det är det såklart med andra barnet med men tiden som man kan lägga på sitt första barn är så speciell. Det blir svårare att kunna lägga samma tid och fokus på barn nr 2 sen även fast det också är lika underbart såklart.
  Vill väl egentligen bara säga att fortsätt och njut
  i bebisbubblan<3

 • Nina skriver:

  Hej!! Älskar din blogg ! En fråga bara – dina hel vita birken skulle du kunna länka dom ? Så jäkla snygga
  Kram !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.