GIRLS DINNER

I veckan hade vi en så mysig eftermiddag/kväll. Jag mötte upp Vickan på stan och vi köpte en födelsedagspresent till Emma som fyllde år i fredags. Vi träffades på middag på Rawbata, och det var SÅ gott, vi provade seriöst hela menyn typ. Både jag och Emma kommer flytta till Vickans hoods så vi var tvungna att prova på en resturang där 😉 Dom hade black cod, inte på samma nivå som t ex Zuma men ändå väldigt god, och tonfisken var galen! Hann tyvärr bara fota första omgången mat för sen var det multitasking. Vi tog med våra små tjejer. Man har inte riktigt samma fokus men det var väldigt mysigt ändå. Längtar tills vi alla bor nära, så perfekt! 🙂

Efter middagen promenerade jag hem, mötte upp min kille på vägen och vi gick tillsammans. ÄLSKAR detta väder, det är helt otroligt. Försöker att njuta lite även fast jag har sjukt mycket i veckan. Satt och jobbade inatt så jag skulle kunna hänga lite på balkongen idag, om Lou vill dvs. Hon tycker att det är väldigt tråkigt att sova på dagtid just nu, min lilla buse!

This week we had such a nice afternoon / evening. I met Vickan in town and we bought a birthday present to Emma, ​​who had her b-day last Friday. We met for dinner at Rawbata, and that was SO good, we seriously almost tried the whole menu. Both me and Emma will move to Vickans hoods so we had to try a resturant there 😉 They had black cod, not at the same level as Zuma, but still very good, and the tuna was crazy! Unfortunately, I only had a pic of the first round of food, because after that it was multitasking. We brought our little girls. You do not have the same focus but it was very cozy anyway. Longing until we all live close, so perfect! 🙂

After dinner I walked home, met my guy on the street and we walked together. LOVE this weather, it’s absolutely amazing. Trying to enjoy some even though I have so much this week. Sat and worked last night so I could hang a little on the balcony today, if Lou wants too. She thinks it’s very boring to sleep in the daytime, my little girl!

6 reaktioner på “GIRLS DINNER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.