MINICARE

In collaboration with Aco & the Minicare-series

Get 20% off on the whole Minicare-Serie – HERE 

Hej fina ni! Så himla kul att berätta om det här samarbetet för er. För någon vecka sedan var jag på ett event med Aco Minicare och har sedan dess använt hela den här serien, älskar den! Förenklar vardagen för en nybliven mamma.

Visst var det en djungel i början med alla saker att lära sig.. Känner att jag börjar ha lite koll på läget nu. En av dom bästa dagarna med Lou var helt klart när Victoria och Erik kom hem från BB med Ellie. Att jag och Victoria som är varandra så nära kunde dela hela graviditeten, och dessutom få barn med 13 dagar från varandra har gjort den här resan magisk på en ny nivå. Vi umgås nästan dagligen och jag är så tacksam och glad att Lou har fått en kusin att växa upp tillsammans med. Första gången vi alla träffades var så himla fin, vi alla var helt emotional och vi la dom små bredvid varandra och bara ”ååååh”. Så fint ögonblick <3

Tillbaka till produkterna. Måste tipsa om Diaper Rash Spray! Man sprayar det direkt på huden när man har bytt blöja, det hjälper till att förhindra röd och irriterad hud. Det som är skönt är att man bara sprayar, sen behöver man inte smörja in det utan låter lagret vara kvar och skydda huden. Så smidigt. Baby Oil använder jag i Lous kvällsbad och för hennes massage. Den hjälper huden att inte bli torr och gör den mjuk. Mousse Wash kan man använda med eller utan vatten och det rengör huden på ett skonsamt sätt. Jag använder den vid ”tunga” blöjbyten hehe, och det är mycket lättare att få bort allt innan en ny blöja åker på. Rekommenderar verkligen dessa produkter för er med bebisar! Glöm inte att länken ger er 20% på hela Minicare-serien fram tills 10/6 HÄR.

Hello, you guys! So fun to tell you about this collab. A week ago I was at an event with Aco Minicare and have since then used this whole serie, love it! Simplifies the everyday life of a new mom.

Sure, there was a jungle at the beginning with all things to learn.. Feeling like I’m starting to get control on the situation now. One of the best days with Lou was definitely when Victoria and Erik came home from BB with Ellie. That me and Victoria, who are so close to each other, could share the whole pregnancy, and also have 13 days apart our children have made this trip magically on a new level. We are hanging out almost daily and I am so grateful and glad that Lou has got a cousin to grow up with. The first time we all met, was so nice, we all were completely emotional and we put the small ones next to each other and just ”awwww”ed. So nice moment <3

Back to the products. Must tell you about Diaper Rash Spray! It is sprayed directly on the skin after changing the diaper, which helps prevent red and irritated skin. What’s nice is it’s just to spray it, then you do not have to lubricate it, but leave the layer and let it protect the skin. So smoothly. Baby Oil I use in Lous’s evening bath and for her massage. It helps the skin not dry and makes it soft. Mousse Wash can be used with or without water and it cleans the skin in a gentle way. I use it for ”heavy” diaper changes hehe, and it’s much easier to get rid of everything before a new diaper goes on. Really recommend these products to you with babies! Do not forget to use the link giving 20% ​​on the entire Minicare series until 10/6 HERE.

2 reaktioner på “MINICARE”

  • Felicia skriver:

    Hej Alexandra! Kommer ni få in fler svarta gravidtights i storlek S på bringsportwear? Magen börjar växa i full fart här så är i akut behov av sådana nu och ni är dom enda som har snygga! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.