MOTHERS DAY

Hej fina ni <3 Såhär såg min allra första morsdag ut! SÅ sjuuuukt att man är morsa??? Bästa nånsin! Min kille har varit i lägenheten varje helg i flera veckor, och på kvällar  osv så vi har inte haft så mycket tid tillsammans sista veckorna, min morsdag blev en dag tillsammans och vi hade det så himla mysigt. Längtar tills lägenheten är klar så vi kan ha vårt ”vanliga” liv tillsammans igen. Min kille är verkligen min bästis, älskar att hänga med honom.

Vi hade också vår premiär i parken med Lou och Loki! Vi tänkte picknick, så slutade det med att vi beställde mat från Max haha! Fanns nästan inget som levererade dit vi satt. Men – deras crispy chicken sallad med hot creole-dressing är så sjukt god. Om vi ska äta på Max och jag inte är sugen på fett, är den ett solklart val. Älskar förövrigt Max, äter aldrig på någon annan snabbmatskedja. Efter det åkte vi till min killes mamma som hade gjort massa libanesisk mat, såååå gott!!! Såg seriöst mer gravid ut än när jag var gravid när vi åkte därifrån.

Utöver det vanliga är det väldigt svårt för mig att hinna saker på dagtid just nu, för Lou har slutat sova på dagen haha! Hon vill också ha massa uppmärksamhet, så just nu får jag varva datorn med att plocka upp och lägga ner henne igen. Efter att ha försökt få henne att sova i timtal har jag nu gett upp och låter henne vara vaken. Det sköna är att hon sover på kvällen och natten, det är viktigast för att jag ska fungera =) Men det är lättare sagt än gjort att hinna med allt just nu men försöker pussla så gott det går. Har dock sjukt roligt med henne, undrar om jag kommer förvandlas till en bebis snart haha! Nu ska min kompis Mimmi komma förbi på lunch, får vi se om man får käka nån lunch idag 😉

Hi you <3 This is how my very first mother’s day looked! SO SICK THAT I AM A MOTHER??? Best of all! My guy has been in the apartment every weekend for several weeks, and in the evenings etc so we have not had so much time together last weeks, my mother’s day was a day together and we had so much fun. Longing until the apartment is ready so we can have our ”ordinary” life together again. My guy is really my best friend, love to hang out with him.

We also had our premiere in the park with Lou and Loki! We thought picnic, so we ended up ordering food from Max Haha! There was almost nothing that delivered where we was. But – their crispy chicken salad with hot creole dressing is so badly good. If we’re going to eat at Max and I’m not crazy about fat, it’s the best choice. Love Max, never eat another fast food chain. After that we went to my guys mother who had made lots of Lebanese food, soooo good!!!

In addition to the usual, it’s very hard for me to get things done during the day right now, because Lou has stopped sleeping on the day haha! She also wants to have a lot of attention, so right now I use the computer, pick up and put her down again and use the computer again. After trying to make her sleep for hours, I have now given up and let her be awake. The good thing is that she is sleeping in the evening and at night, it’s most important for me to work as a human =) But it’s easier said than done with everything right now but trying to puzzle as much as possible. Still having fun with her wondering if I will turn into a baby soon haha! Now, my friend Mimmi will come by for lunch, let’s see if I can eat some lunch today 😉

12 reaktioner på “MOTHERS DAY”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du är så snygg Alex! Och vilken fin första morsdag du fick 😀 Härligt att din kille kunde slita sig från jobbet/renoveringen så ni fick fira tillsammans. Jag har blivit smått besatt av Max. Dom har utan tvekan den bästa maten om man vill ha en burger 😉

 • Amanda skriver:

  Ser dina instastorys om elaka kommentarer o blir så berörd, men är SÄMST på att skriva bra saker. Så här får du lite hjärtan ❤❤❤❤❤

 • Ida skriver:

  Fina ni <3
  Jag har själv en son på snart 3 månader och kan inte ta in att jag är morsa!?! Trots det ända jag gör är att spendera dagarna med honom, haha.
  Vi håller på att bygga hus, så min kille är också borta mycket på kvällarna och även helger för att måla och fixa saker med huset/tomten. så jag kan verkligen hålla med dig om längtan till att få börja en "vanlig" vardag ihop som en familj. DOCK vill jag ju inte att tiden ska gå fortare än vad den gör, tiden med lillen flyger iväg redan som det är, (ful gråter) haha 🙂 🙂

  Och för fasiken, tack för att du och syrran är dom ni är och vill dela med er till oss! Hade gärna haft några fler avsnitt i veckan så att man hade till fler promenader 😉

  All kärlek!

  • Alexandra Bring skriver:

   Haha jag fattar exakt känslan!!! Nej man vill fan pausa tiden men att allt ska va klart. Tack fina du. PUSS

 • X skriver:

  Såg på instastory att du var ledsen pga någon som sagt ngt på sin podd om dig, trög som jag är fattar jag inte hur man svarar på storys där men vill ändå bara skicka lite kärlek och support till dig!! Ta inte åt dig av vad denna personen säger, den har verkligen ingen tanke bakom sitt uttalande. Hade personen ifråga verkligen följt dig ordentligt så hade den förstått vilken bra människa du är med bra värderingar! <3

 • denise skriver:

  Älskar solglasögonen! Vilket märke/modell?

 • Ninis skriver:

  Åh vilken fin bikini!

 • Sandra skriver:

  Hej Alex. Kan inte förstå hur folk skulle kunna ha problem hur ditt barn ser ut ?
  Du är helt fantastisk och man kan inte göra alla nöjda, kom ihåg det! Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.