APARTMENT UPDATE

Hej fina ni! Känns som jag lever på paus just nu i väntan på lägenheten. Nu har det typ gått 2 månader av renovering + bebis och ungefär 1 månad kvar. Fatta hur tacksamma vi kommer vara över all tid vi får sen, haha! Längtar tills vi är två här hemma och min duktiga kille får andas lite efter jobbet istället för att spendera varje ledig minut i lägenheten. Efter det här har vi bestämt att vi ska fira med en resa i höst =)

Hur som helst, går det verkligen framåt. Alla rör är lagda i badrummen och stambytet är typ klart. Nästa steg är golv i stora badrummet och sen tror jag dom kommer börja kakla. Spännande! All plastmatta är nu riven i nästan hela lägenheten och det vackra originalgolvet syns. Min garderob är snart klar. Vi beställde byråer från Ikea som min kille byggt om för att dom ska passa in, allt för att jag ska få fyra lådor haha! Jag älskar lådor, använder inte så mycket kläder som hängs. I nästa vecka ska vi beställa kök och om ca 2 veckor kommer golvet slipas i 4 rum så vi kan börja flytta in saker. Lous rum, hallen och köket är sist ut eftersom arbete pågår där. Vi fick även inse att det inte blev någon fler kakelugn pga det går inte att sätta en rund kakelugn där och en kantig kommer ta alldeles för mycket plats som det känns just nu. Vi kanske sätter in en sen, vi får se 🙂 Alla planer ändras hela tiden pga olika saker, det har varit många vändor med det mesta.

Ska åka dit i veckan och fota lite så ni får se på framstegen! Man börjar i alla fall se lite ljus nu 😉

11 reaktioner på “APARTMENT UPDATE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.