DIAPER RASH SPRAY

In collab with ACO & Minicare

Get the ACO Minicare with 20% off – HERE

Hej fina <3 Förstå att jag haft  den här inte så lilla tjejen hos mig i över 3 månader nu. Det är verkligen en häftig upplevelse att få vara mamma. Det bästa är att hur trött man än är, blir man verkligen glad så fort man ser det lilla ansiktet. Jag hade verkligen ställt in mig på att det skulle bli lite sömn, men ibland undrar jag hur jag överlever haha! Det sjuka är ju att det går, och att folk faktiskt skaffar fler barn. Det säger ändå en del om hur värt det är. När jag sitter där på natten och funderar tänker jag mycket på ensamstående föräldrar, folk som får tvillingar, dom som får barn med kolik osv. Helt sjukt vilket jobb dom gör!

Trots att sömnen är on hold så vaknar jag alltid upp på bra humör, det är så svårt att inte bli glad med två stora runda ögon som stirrar på en. Ibland när hon vaknar på natten försöker jag verkligen hålla mig från att börja le för att inte få upp henne i varv, men det är lättare sagt än gjort :’)

Det var några tankar om det ”största problemet” med att ha barn. Som ni vet sedan innan samarbetar jag med ACO och deras Minicare-serie. Måste verkligen med handen på hjärtat tipsa om dessa produkter! Diaper Rash Spray är så otroligt smidigt att bara slänga med i väskan när man är på språng, den är liten och så smart grej. När bebisar är lite röda och irriterade efter blöjan är det skönt att bara kunna spraya på en hinna och inte behöva vara där och gnugga en massa. Att använda babyolja vid badet undviker att huden blir torr och irriterad, jag badar ju Lou nästan varje kväll som ni vet. Det har hjälpt mig att få in henne i rätt dygnsrytm. Deras Baby oil går också att använda till rengöring vid blöjbyten, den är så skonsam. Mousse Wash är en annan favorit, den har ett ”skin tight” pH-värde och moussen är skön att tvätta med och lätt att skölja. Dom här tre produkterna har jag med mig i Lous väska i en uppsättning, och en uppsättning vid skötbordet. Om ni vill testa dom så vill jag tipsa om att det fortfarande är 20% på hela serien (fram tills 10/6) HÄR.

Hi babes <3 Imagine that I had this little girl with me for over 3 months now. It’s really a great experience to be mom. The best part is that no matter how tired you are, you are really happy as soon as you see the little face. I really had imagined that sleep would be a bit tough, but sometimes I wonder how I survive haha! The crazy part is that it works anyway, and that people actually get more children. It nevertheless says something about how worth it is. When I sit there at night and think, I think a lot about single parents, people who get twins, those who have children with colic, etc. Absolutely crazy what kind of work they do!

Even though sleep is on hold, I always wake up in a good mood, it’s so hard not to be happy with two big round eyes staring at you. Sometimes when she wakes up at night I really try to keep myself from laughing not to get her up in turns, but it’s easier said than done :’)

That was some thoughts about the ”biggest issue” of having children. As you know before, I collaborate with ACO and their Minicare series. Really have to tip about these products from the bottom of my heart! Diaper Rash Spray is so incredibly easy to just bring in the bag while on the go, it’s small and so smart. When babies are a little red and irritated after the diaper, it’s nice to just spray on a hatch and do not have to be there and rub a lot. Using baby oil at the bath avoids the skin getting dry and irritated, I bath Lou almost every night as you know. It has helped me get her into the right rhythm. The Baby Oil can also be used for cleaning at diaper changes, it is so gentle. Mousse Wash is another favorite, it has a ”skin tight” pH value and the mousse is easy to wash and easy to rinse. These three products I have in Lous bag in one set, and one set at the changing table. If you want to try them, I would like to tell you that it is still 20% on the whole series (until 10/6) HERE.

5 reaktioner på “DIAPER RASH SPRAY”

 • Inez skriver:

  Hahaha lilla sötnos! Skickar oss läsare pussar på bilder när du fotar henne såå ofta!

 • Amanda skriver:

  Poddfråga! När hade ni sex första gången efter förlossningen och om det kändes lite ”läskigt”? Roligt att höra om det är skillnad mellan sprack/sprack inte. Förstår förstås att det är individuellt men det är ju inget någon pratar om!! Är själv i skaffa barn tankar och är så nyfiken på allt 🙂 tack för den bästa podden!

 • Frida skriver:

  Tack för bästa tipset. Har nu inhandlat hela serien! Fungerar toppen här hemma. Kram

 • Antonia skriver:

  Åh det är så skönt att läsa när du är så positiv i allt! Det får mig att tänka mer positivt med sömnen också, jag ligger just nu med 2 stycken 2 veckors gamla tvillingar på bröstet och det är så mycket tuffare än man kunnat ana. Speciellt med sömnen haha.. så tack för att du får mig att känna mig mindre ensam och att jag klarar det här! Kram

 • Gabriella skriver:

  Hej
  Söt liten bebis du har 🙂 väntar också en son i september
  Undrar vart din svarta dress som du har på dig på en av bilderna kommer ifrån? Såå fin 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.